Uncategorized
May 26, 2014 posted by Lavinia Bilba

Sonda de produs de la Romelgen!

a95a9f9b2a08b20da67a3abc8b5aad2cDaca vrei sa achizitionezi sonda de produs, Romelgen ofera variate produse la cele mai avantajoase preturi. Sonda de produs se numara printre dispozitivele de masurare a temperaturii pe care firma Romelgen din Bucuresti le pune la dispozitia clientilor sai. Cele mai eficiente dispozitive pentru masurarea temperaturii au cele mai avantajoase preturi doar cu Romelgen. Produsele sunt de cea mai buna calitate, iar echipa companiei iti sta la dispozitie pentru orice nelamurire sau eventuale intrebari legate de aceste tipuri de sonde.

Cu o vasta experienta acumulata in domeniul fabricarii si comercializarii sondelor, Romelgen pune la dispozitia clientilor sai o gama larga a acestor tipuri de produse. Firma activeaza in domeniul productiei si al comercializarii de sonde si alte dispozitive asemanatoare utilizate pentru masurarea temperaturii. Echipa Romelgen iti sta la dispozitie pentru informatii suplimentare, dar si cu sfaturi si sugestii pentru efectuarea celei mai potrivite alegeri. Optarea pentru sonda de produs comercializata de catre compania Romelgen reprezinta garantia achizitionarii unui produs de calitate superioara.

Avantajele achizitionarii sondelor de produs!

Prin intermediul acestui model se pot masura valori ale temperaturii cuprinse intre -40 si +180 de grade Celsius. Materialele utilizate in procesul de fabricare al sondei de produs sunt de cea mai buna calitate. In ceea ce priveste teaca, aceasta este confectionata din inox alimentar. Diametrul este de 4mm, in timp ce lungimea maxima poate ajunge la 150mm. Pentru maner este utilizat teflonul, iar cablul este siliconic. Acesta din urma este disponibil cu o lungime de 3m, fiind protejat cu ajutorul unui arc. In functie de cerinte si nevoi, sonda de produs poate fi fabricata in varianta cu unul, respectiv 2 senzori. Achizitionand modelul de care dispune compania Romelgen, beneficiezi de un raport optim calitate-pret.

Vasta experienta in domeniu si seria variata de modele in ceea ce priveste astfel de produse ofera garantia faptului ca in cadrul companiei, cu siguranta vei gasi si tipul de sonda potrivit pentru nevoile tale. Oferta Romelgen cuprinde un numar impresionant de produse, care satisface cu usurinta cerintele si nevoile clientilor.

Cine ofera sonda de produs?

Infiintata in Bucuresti, compania Romelgen ofera clientilor o gama variata de produse, printre care se numara: module de masurare si control temperatura ce contin rezistente de incalzire, regulator de temperatura, sonda de temperatura, sonde de temperatura cu termorezistente, sisteme de masura pentru masinile frigorifice, termometre digitale portabile, aparate de lipit folii, rezistente tubulare sau plate, precum si multe alte dispozitive asemanatoare. Cu o experienta de 13 ani in domeniu, firma ofera cele mai eficiente produse de acest gen la preturi accesibile.

Pentru a consulta intreaga oferta a firmei, nu ezita sa accesezi site-ul oficial al firmei sau sa soliciti asistenta unuia dintre reprezentantii societatii Romelgen. In cazul anumitor dispozitive, echipa firmei iti sta la dispozitie pentru realizarea unor modele personalizate, pentru ca tu sa fii pe deplin multumit. Romelgen ofera si servicii profesionale de prelucrare prin aschiere, realizate la cele mai inalte standarde din punct de vedere calitativ. Achizitioneaza sonda de produs oferita de Romelgen pentru a beneficia de produse de cea mai buna calitate.

Datele de contact ale firmei Romelgen

Adresa firmei: Str. Ion Berindei, Nr. 11, Bl. 1-2, Sc. C, ap. 17, sector 2, Bucuresti

Telefon: 0722 262 118

Email: romelgen@rdslink.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>