Uncategorized
March 3, 2015 posted by Silvana Vorovenci

Solarom-Sisteme termosifon. Apa calda de la Soare!

Solarom-Sisteme termosifon. Apa calda de la Soare!

Cauti o metoda super-inteligenta prin intermediul careia sa te bucuri de confort si apa calda? Vrei sa reduci la zero facurile de intretinere? Solutia o gasesti sub forma unor sisteme termosifon-sisteme pentru producerea energiei termice prin exploatarea energiei solare pe principul termosifonului. Mai trebuie sa precizam ca energia solara este inepuizabila, gratuita si 100% eco? Asadar, daca vrei descoperi bebenficiile tehnologiei de ultima ora, doteaza-ti caminul cu sisteme termosifon si vezi diferentele!

Cauti un furnizor de sisteme termosifon care sa-ti ofere accesul nu doar la echipamente inovatoare ci si la preturi avantajoase? Consulta oferta celor de la Solarom, firma din Constanta ce activeaza in domeniul comertului cu sisteme solare.

Din oferta Solarom poti opta pentru sisteme termosifon cu capacitate de la 150 pana la 300 de litri, in functie de necesarul de apa calda. Solarom iti pune la dispozitie sisteme termosifon pentru acoperisuri inclinate si plante, emailate la interior. Componenta unor sisteme termosifon este simpla: colector, boiler si vase de expansiune. Sistemele se remarca printr-un randament crescut, dar si printr-un design de prima clasa.

De ce sa stai la mana furnizorilor de agent termic cand poti foarte simplu sa-ti accesorizezi caminul cu propria ta sursa independenta, gratuita si inepuizabila de apa calda?

Sisteme termosifon-100% ECO, 100% Gratuit!

Epoca apei calde la program a apus! Astazi confortul vine de la Soare, mai exact de la sistemele termosifon-o metoda ingenioasa care elimina dependenta de furnizorii de agent termic si face posibila reducerea costurilor de intretinere la zero. Expuse la soare si ajutate de gravitatie, sistemele termosifon aduc confortul in casa ta, fara consum de energie electrica si fara grija unui montaj costisitor.

Ce este un sistem termosifon?

Sistemele termosifon sunt sisteme pentru producerea energiei termice prin utilizarea energiei solare.

Ce presupune un sistem termosifon?

Sistemul solar termosifon de apa calda menajera consta intr-un ansamblu de mai multe tuburi cu pereti dubli, vidate, un rezervor de acumulare a apei calde si un vas de prea plin cu robinet cu flotor. Prin tuburile vidate circula apa (circulatia apei este realizata in mod natural de termosifon) Fiind orientate catre soare, tuburile colectoare vidate capteaza energia acestuia pe tot parcursul zilei, producand astfel apa calda menajera.

Avantaje sistem termosifon

Considerate de specialisti drept cele mai accesibile solutii prin care se poate beneficia de energia inepuizabila a soarelui, sistemele solare termosifon pentru producerea apei calde, sunt investitii profitabile si aducatoare de economii.

-preparare de apa calda menajera fara  utilizarea unei pompe sau automatizari

- nu necesita pompa de umplere

- sisteme de montaj atat pentru acoperisuri plane cat si pentru cele inclinate

- rezistenta deosebita la factorii climatici (zapada, inghet, ploi, grindina, etc.)

- design inovator

- costuri reduse de intretinere

De unde achizitionezi sisteme termosifon la preturi bune? Solarom

Expert in materie de sisteme solare, Solarom iti pune la dispozitie o gama completa de sisteme termosifon, ideale atat pentru aplicatii rezidentiale, cat si pentru cele de alta natura. Modelele comercializate poara marca unor producatori de top in domeniu, motiv pentru care poti fi sigur de calitatea sistemelor si astfel de investitia ta! Sistemele termosifon pot fi utilizate pe tot parcursul anului pentru producerea apei calde menajere (fie vara, fie iarna!).

Sistemele termosifon din oferta Solarom sunt proiectate sa reziste si sa ofere randamentul de care ai nevoie pentru un stil de viata confortabil!

Intra pe www.solarom.org si comanda chiar acum sisteme termosifon, la preturi excelente!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>