Instalatii
September 18, 2014 posted by Silvana Vorovenci

Solarom-Avantajele unui sistem circulatie fortata

Solarom-Avantajele unui sistem circulatie fortata

Doresti accesorizarea caminului cu un sistem inovator pentru pregatirea apei menajere? Alege un sistem circulatie fortata capabil sa asigure cantitati mari de apa calda pentru consumul casnic si chiar pentru institutii. Daca vrei sa ai garantia unor echipamente cu eficienta maxima si intretinere facila, contacteaza Solarom, companie ce activeaza in domeniul comertului cu sisteme solare si elemente componente pentru acestea.

Din catalogul de echipamente oferit de Solarom poti opta pentru sistem circulatie fortata, extrem de performant, disponibil in variante cu capacitati de la 150 la 1000 de liri. Sistemele de circulatie fortata comercializate sunt de ultima generatie, ideale atat locuintelor cat si pensiunilor, restaurantelor sau institutiilor publice (atunci cand sunt utilizate intr-un numar mare la un loc).

De ce trebuie sa achizitionezi un sistem circulatie fortata? Simplu: datorita economiei pe care o vei face! Practic, cu ajutorul unui sistem circulatie fortata costurile pentru apa menajera sunt reduse la zero! Acest tip de sistem se compune din captatoare solare plane sau sub vid, situate de regula, pe acoperis sau pe o terasa, si de un rezervor de apa calda cu schimbator de caldura.

Solarom nu iti pune la dispozitie doar sisteme performante, ci si tarife excelente! Asadar, cu Solarom te bucuri de confort si economie! Profita de oferta unica!

Sistem circulatie fortata-Eficienta, confort si economie!

Sistemele cu circulatie fortata reprezinta o solutie completa si performanta pentru productia de apa calda menajera in domeniul casnic. Aceste echipamente genereaza apa calda pe tot parcursul anului, prin utilizarea energiei solare- o energie gratuita!In plus, un sistem circulatie fortata este un sistem care poate fi persoanalizat in functie de exigentele si necesitatile utilizatorilor.

Sistemul de circulatie fortata are o eficienta de peste 100%. Acesta pompeaza caldura din aerul inconjurator si incalzeste apa din rezervorul de stocare a apei pana la 55 de grade Celsius. Cui se adreseaza sistemele de circulatie fortata? Tuturor celor care doresc confort in camine si consum optimizat (economie de energie de pana la 80% pentru apa calda menajera), sistemele de acest gen fiind ideale ambientelor mici, medii si mari.

Avantaje sistem circulatie fortata

Un sistem circulatie fortata reprezinta o solutie de viitor, fiind in acelasi timp, o investitie optima si pe termen lung gratie numeroaselor avantaje pe care le ofera.

- instalare usoara, fara efort si fara costuri suplimentare

- design ultra-modern, usor de adaptat oricarei arhitecturi

- economie de energie de pana la 80% pentru apa calda menajera

- posibilitate de conectare cu o sursa de energie alternativa

- rezistenta superioara la factorii de mediu, uzura si oxidare

- durabilitate (randamentul ramane neschimbat ani de zile, neavand nevoie de service)

- utilizare usoara, conforabila, fara cunostinte in domeniu

Solarom-Specialist in sisteme solare si sistem circulatie fortata

Cu o vasta experienta pe piata de profil din Romania, compania Solarom cu sediul in Constanta iti ofera accesul spre un sistem circulatie fortata performant, capabil sa asigure apa calda menajera pentru 2, 4, 6, 8 ,10 sau 12 persoane, putand sa ajunga pana la 10 colectoare montate.

Prin intermediul unui astfel de sistem faci economii vizibile la facturi si te bucuri de confort deplin. Acesta poate avea unul, doua sau chiar trei surse de energie. Pentru un randament maxim sistemul se poate alatura unei centrale cu gazeficare sau pe paleti, insa la fel de bine poate functiona si independent.

Kit-ul produsului este unul complet si contine toate elementele necesare unei instalari rapide si usoare. Pentru informatii suplimentare si pentru a comanda sistem circulatie fortata acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>