Echipamente Industriale
September 11, 2015 posted by Bianca Hau

Solar Watts- Una dintre cele mai variate oferte in materie de becuri led

Solar Watts- Una dintre cele mai variate oferte in materie de becuri led

Au o durata de viata de cel putin 50.000 de ore. Acesta este principalul avantaj pentru care becurile cu led sunt populare in toate domeniile. Acasa, in studiouri de televiziune, in industria publicitara, pe stadioane si in iluminatul public, becurile cu led asigura un set complet de avantaje, eficienta  lor fiind superioara comparativ cu restul sistemelor de iluminat.

Un bec led reduce factura la electricitate (de aproape 10 ori), nu incalzeste, nu emite ultraviolete, este rezistent in medii umede, la socuri si vibratii, nu contine substante poluante si, cel mai important, genereaza lumina intensa, de calitate.

Ai nevoie de becuri led acasa, la birou sau pentru afacerea ta? Cele mai bune si mai accesibile solutii le gasesti la Solar Watts,  companie ce produce si importa direct nu mai putin de 1.800 de modele de corpuri de iluminat cu led.

Cu o vasta experienta in domeniul comercializarii de becuri led, Solar Watts stie exact de ce ai nevoie pentru o iluminare economica si de calitate. In oferta firmei gasesti: aplice de tavan cu led-uri, becuri bulb cu led-uri, becuri corn cu led-uri, becuri G4 si G9 cu led-uri, proiectoare led, panouri led,module led , dar si alte sisteme de iluminat pe baza de led-uri.

Becuri led-Iluminatul, la cele mai inalte standarde

Te-ai saturat sa schimbi becurile o data pe luna, sau poate chiar mai devreme? Ai nevoie de o solutie economica si de durata? Tehnologia led asigura beneficii de la A la Z, fiind preferata de toti cei care stiu sa aprecieze un iluminat de calitate.

Care sunt avantajele becurilor led?

Tehnologia led asigura lumina ideala pentru lucru, pentru studiu, sau pentru aplicatii profesionale, acolo unde sunt obligatorii conditii speciale de iluminat.

Cand spui becuri led spui automat economie si durata mare de viata. Vorbim, practic, de 50.000 de ore de functionare, la cel mai inalt nivel. Statistic, la o medie de 8 ore de utilizare pe zi, aceasta inseamna aproximativ 17 ani de zile!

Si avantajele nu se opresc aici. Becurile led sunt eco-friendly. Mai exact, in comparatie cu becurile traditionale, nu contin substante poluante si nu emit ultraviolete, nefiind periculoase pentru sanatate.

Calitatea iluminarii este la standarde inalte, in sensul ca, asigura luminozitate si intensitate.
Spre deosebire de becurile incandescente, care se incing foarte tare, becurile led emit lumina rece, fiind recomandate in studiouri TV, birouri si alte zone ce necesita conditii de confort optime.

Solar Watts-Furnizor becuri. Descopera cele mai noi tehnologii in domeniu

Pentru un iluminat ca la carte, pe baza de becuri led, consulta oferta unuia dintre cei mai importanti furnizori in domeniu: Solar Watts. Ai accesul la tehnologii inovatoare, dar si la cele mai noi modele becuri led de pe piata. Acestea sunt caracterizate prin reducerea costurilor de energie, culoarea luminii, putrerea,fluxul luminos si durabilitate.

Sistemele de iluminat pe baza de becuri led sunt recomandate tuturor tipurilor de aplicatii (casnice, industrial, administrative, publice).

Becurile din oferta Solar Watts au o durata de viata exceptionala (cel putin 50.000 de ore), sunt rezistente la socuri si vibratii, dispun de protectie interna si asigura un iluminat de mare putere.

Pentru a consulta intreaga oferta in materie de becuri led, acceseaza www.solarwatts.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>