Echipamente Industriale
May 7, 2015 posted by Silvana Vorovenci

Site industriale, doar prin Vibrotest

Site industriale, doar prin Vibrotest

Cauti o firma specializata in domeniul distribuirii, instalarii si monitorizarii echipamentelor industriale? Vrei sa obtii productivitate crescuta pe baza unor solutii complete in domeniu? Consulta oferta Vibrotest si profita de profesionalismul serviciilor. Printre partenerii Vibrotest se numara firme cu prestigiu din tari precum Statele Unite ale Americii, Franta, Belgia sau Marea Britanie. Avand o echipa competenta si colaboratori din intreaga lume, Vibrotest garanteaza produse de calitate, adaptate cerintelor actuale ale pietei.

Din oferta Vibrotest poti opta pentru: detectoare de gaze, rulmenti, aliaje magnetice, sonometre, pompe, amplificatoare de aer, armaturi inalta presiune, analizoare, furtunuri industriale, benzi transportoare, inclusiv site industriale.

Vibrotest comercializeaza site industriale din inox de calitate superioara si site industriale din poliamida, realizate in format standard pentru anumite aplicatii (filtrarea uleiului, laptelui, apei potabile, alcoolului, etc.). Acestea pot fi executate si la comanda, in functie de necesitatile clientilor.

Sitele industriale puse la dispozitie de Vibrotest conving printr-o rezistenta excelenta dar si printr-un randament deosebit. In plus, Vibrotest asigura tarife competitive si livrari imediate in toate orasele tarii.

Site industriale-Elimina impuritatile

Industria mineritului, industria farmaceutica, cea alimentara si cea a constructiilor au in comun sitele industriale-elemente menite sa asigure o filtrare adecvata si deci, un inalt nivel de puritate a materiilor prime. Fie ca vorbim de apa potabila, de  lapte ori de ulei, filtrarea corespunzatoare este o cerinta de baza in stabilirea calitatii si nivelului de siguranta pentru consumatori.

Ce trebuie sa stii despre sitele industriale? 

Sitele industriale sunt proiectate astfel incat sa elimine chiar si cele mai mici impuritati (chiar si pe cele care nu se pot observa cu ochiul liber). Sistele industriale nu sunt proiectate dupa acelasi tipar, ci din contra, sunt proiectate in functie de destinatii. In alegerea sitelor industriale trebuie sa se tina cont de materialul ce urmeaza sa fie filtrat, dar si de tehnologia utilizata in filtrare.

De asemenea, conteaza si caracteristicile echipamentului de sortare, precum si dimensiunea/numarul sitelor folosite in filtrare. La categoria detaliilor importante in alegerea sitelor industriale mai fac parte si: tipul suprafetei de sortare (metalic, nemetalic), marimea ochiului si diametrul sarmei, inclusiv sistemul de fixare al sitelor in sortator.

Vibrotest-Furnizor de site industriale. Solutii complete, oferte personalizate

Daca vrei sa ai garantia unor site industriale performante, special adaptate domeniului in care iti desfasori activitatea, apeleaza la Vibrotest si profita de ofertele personalizate. Vibrotest comercializeaza o gama variata de site industriale utilizate  in filtrarea lichidelor precum uleiul, laptele, apa potabila, alcoolul si altele ce necesita  un nivel ridicat de puritate.

De ce trebuie sa alegi sistele industriale de la Vibrotest?

- Vibrotest iti porpune una dintre cele mai complexe game de site industriale

- Vibrotest dispune de experienta necesara in executarea unor site industriale de la A la Z, conform celor mai complexe schite

- Vibrotest are o echipa de profesionisti in domeniu, profesionisti ce ofera clientilor consiliere gratuita pe probleme individuale de sortare, consultanta tehnica si asistenta la montare

- Vibrotest garanteaza calitatea produselor sale

- Vibrotest dispune nu doar de personal calificat si echipamente performante pentru realizarea sitelor industriale, ci si de materiale cu o rezistenta deosebita la actiunea factorilor corozivi

- Vibrotest iti propune tarife avantajoase pentru toata gama de produse

Pentru informatii suplimentare cu privire la gama de site industriale si pentru comenzi online/telefonice, acceseaza www.vibrotest.ro. De restul ne ocupam noi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>