Instalatii
May 22, 2014 posted by Adrian

Sisteme de ventilatie de la Servoterm – Sursele unui aer sanatos si curat!

Sisteme de ventilatie de la Servoterm – Sursele unui aer sanatos si curat!

In absolut toate activitatile pe care le derulam in viata noastra de zi cu zi, mentinem un contact permanent cu aerul. De calitatea lui depinde intr-o proportie covarsitoare starea noastra de sanatate. Indiferent de anotimp, ca e ger, ninge, ploua sau bate vantul, mediul in care ne derulam activitatile zilnice trebuie sa fie aerisit si improspatat pentru ca microbii sa fie eliminati si sa intre oxigenul. Astazi, majoritatea dintre noi muncim in spatii inchise, acolo unde densitatea aerului si deopotriva microbii sunt elemente nelipsite. Pentru ca aerul din cladirile in care avem domiciliul, muncim sau studiem sa fie mereu proaspat si lipsit de bacterii si microbi, este recomandata instalarea unor sisteme de ventilatie performante, care sa ne asigure puritatea aerului. O firma care va poate veni in sprijin in aceasta privinta, prin oferirea de servicii de montaj pentru sistemele de ventilatie, este Servoterm din Bacau.

Sisteme de ventilatie – Aparate cu un rol vital in sanatatea noastra zilnica!

Din pacate, absolut orice lucru pe care il facem in viata asta poate reprezenta o sursa de imbolnavire. Ne putem imbolnavi de la mancare, de la activitatile fizice, de la repaus indelungat sau de la fel si fel de alte chestii. Stiati insa ca asta este doar o jumatate din sursa problemelor noastre de sanatate? Conform cercetatorilor in domeniu mediului care ne inconjoara, o jumatate din toate problemele noastre de sanatate provin sau sunt intretinute de poluarea aerului interior.

Care este solutia ideala de rezolvare a acestei probleme? Raspunsul nu este decat unul singur: instalarea unor sisteme de ventilatie Servoterm. Rolul acestor sisteme profesionale este acela de a inlocui in mod constant aerul poluat din orice spatiu interior cu aer filtrat, proaspat si curat de afara. In urma instalarii unor astfel de echipamente se stopeaza procesul de dezvoltare de bacterii si alte elemente poluante daunatoare sanatatii. Mai ales pe timpul sezonului cald, spatiile interioare sunt imbacsite de un aer incarcat cu umiditate, praf, mirosuri si alti poluanti. Solutia reimprospatarii lui sunt aceste sisteme de ventilatie performante.

In procesul sau de functionare, un astfel de sistem modern de ventilatie Servoterm va prelua toata caldura aerului evacuat, iar astfel vor rezulta economii de energie substantiale. Totodata, procesul de functionare al acestor instalatii nu va crea senzatie de curent sau disconfort din cauza zgomotului. Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care nu ar trebuie sa ezitati in a va instala astfel de sisteme. Ele sunt dedicate oricarei incaperi in care noi si familiile noastre ne petrecem timpul: acasa, la birou, in scoli si in gradinite, in restaurante, magazine, hoteluri etc.

Avantajele de care veti beneficia daca achizitionati sisteme de ventilatie de la Servoterm!

Pe cat de importanta pentru sanatatea dumneavoastra este achizitionarea unor sisteme de ventilatie, pe atat de importanta este si sursa care vi le ofera. In cazul in care optati pentru Servoterm, trebuie sa stiti ca profesionistii firmei va asigura consultanta permanenta si va ofera toate detaliile necesare in vederea achizitionarii celei mai bune solutii pentru spatiile dumneavoastra. De asemenea, firma va ofera si servicii de proiectare si instalare a echipamentelor alese pentru a va garanta cea mai buna functionare.

Angajatii Servoterm beneficiaza de o experienta bogata in montarea de sisteme de ventilatie pe raza judetului Bacau. Aceste sisteme de ventilatie sunt produse de parteneri precum: Ruck Ventilatoren, Daikin, Lindab si Ioannina. Este foarte important de stiut ca aceste sisteme sunt obligatorii in spatiile in care nu este acces direct la aer (cum sunt cele total inchise sau subterane), dar si in cele in care aerisirea se realizeaza intr-un timp prea lung.

Cu sediul in Onesti,  firma Servoterm mai ofera, pe langa serviciile de instalare a sistemelor de ventilatie, si cele dedicate sistemelor de climatizare, aer conditionat si incalzire, proiectare si executie, precum si service in perioadele de garantie si postgarantie. Toate lucrarile de montaj sunt urmate de punere in executie si setare dupa parametrii doriti de client. Oferta de servicii este dedicata persoanelor fizice si juridice aflate in raza judetului Bacau.

Date de contact:

Adresa firmei: Onesti, Str. Redului, nr. 2

Telefon: 0234.321.493

Articol oferit de zoom-biz.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>