Uncategorized
August 25, 2014 posted by Silvana Vorovenci

Sisteme de stingere incendiu, doar prin Helinick

Sisteme de stingere incendiu, doar prin Helinick

Cauti o solutie eficienta menita sa-ti asigure bunurile in cazul unui incendiu? Helinick, companie cu traditie in domeniul securitatii si sigurantei, vine in sprijinul tau cu o gama completa de sisteme de stingere incediu, de ultima generatie, ideale oricaror aplicatii. Asadar, daca esti in cautarea unor sisteme de stingere incediu performante, apeleaza la Helinick, specialist in acest domeniu.

Din catalogul de servicii si produse oferit de Helinick poti opta pentru sisteme de stingere incendiu care iti vor proteja permanent casa, familia, bunurile, spatiile comerciale, depozitele, etc. Tehnologiile utilizate se bazeaza pe agenti curati de stingere a focului, cu rolul de a minimiza toate efectele unui posibil incendiu.

Pe langa sisteme inovatoare si diversificate de stingere a incendiilor, compania Helinick iti ofera accesul si la tarife avantajoase, ideale oricarui buget! Alege, asadar, sa-ti asiguri bunurile materiale, alegand sisteme de stingere incendiu oferite de Helinick.

Sisteme de stingere incendiu-Investeste in siguranta ta si a bunurilor tale!

Privite pana nu demult ca masuri costisitoare de preventie, astazi, sistemele de stingere incendiu sunt o necesitate si totodata, o alternativa la indemana oricui doreste sporirea nivelului de siguranta.

Dat fiind faptul ca incendiile provoaca daune insemnate daca nu sunt detectate si semnalizate la timp, sistemele de stingere reprezinta cea mai eficienta si  sigura masura impotriva lor. Scopul oricarui sistem de stingere este de a minimiza pierderile si daunele atat la nivelul bunurilor, cat si la nivelul persoanelor aflate in spatiul protejat.

Daca nu ai descoperit inca beneficiile unui astfel de sistem, este timpul sa o faci si sa achizitionezi un sistem de stingere incediu adecvat necesitatilor tale. Care sunt criteriile importante in alegerea sistemului? In primul rand, in alegerea sistemului de stingere trebuie tinut cont de materialele din spatiul protejat si clasa de reactie la foc a acestora. In al doilea rand, trebuie sa ai in vedere configuratia spatiului dar si conditiile ambientale in incaperile supravegheate.

Indiferent de spatiul ce necesita supraveghere, sistemele trebuie sa asigure o reactie rapida si sigura, totul pentru ca efectele unui incendiu sa nu-si faca simtita prezenta. Mai mult decat atat, viteza de stingere a focului trebuie sa fie de ordinul secundelor, pentru o eficienta maxima si o protectie pe masura.

In conculuzie, un sistem de stingere incendiu diminuzeaza considerabil daunele materiale datorita apei/ agentilor de stingere gazosi/aerosoli, care actioneaza prompt asupra focarului de incendiu si limiteaza extinderea focului generat de materiale inflamabile, ori de alte surse.

Cauti sisteme de stingere incendiu, performante si la tarife competitive? Helinick iti sta la dispozitie!

Cu o experienta de peste 20 de ani pe piata de profil din Romania, Helinick este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii in domeniul securitatii si sigurantei. Compania noastra iti este alaturi fie ca ai nevoie de sisteme antiefractie, sisteme control acces, sisteme supraveghere cctv, sisteme antifurt, ori sisteme de stingere incendiu.

In oferta noastra gasesti o gama variata de sisteme de stingere incendiu, atat pentru locuinte (apartamente, vile, case de vacanta), cat si pentru institutii, spatii industriale, depozite, hale de productie ori spatii comerciale.

Alaturi de noi ai garantia unei oferte persoanalizate, perfecte oricaror exigente in materie de siguranta, fiabilitate, durabilitate si nu in ultimul rand, pret! Pentru a achizitiona sisteme de stingere incendiu intr-un raport avantajos calitate-pret, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>