Industria Grea
May 5, 2015 posted by Bianca Hau

Sisteme de fixare de la Bendkopp – calitate si preturi avantajoase

Sisteme de fixare de la Bendkopp – calitate si preturi avantajoase

Achizitionati cele mai bune sisteme de fixare din oferta firmei Bendkopp si nu va veti mai ingrijora nici cand angajatii dumneavoastra vor lucra pe schele, la inaltime, nici atunci cand va trebui sa fixati o instalatie electrica sau alt obiect in tavanul locuintei.

Oferta sisteme de fixare

Pentru orice aveti nevoie, in oferta firmei Bendkopp gasiti sisteme de fixare de cea mai buna calitate. Gama variata este adresata cu precadere domeniului constructii. Produsele acestea au rolul de a usura munca si de a oferi protectie. In functie de utilizare, la Bendkopp gasiti urmatoarele tipuri de sisteme de fixare: agatatoar filet realizat din lemn, diblu stand confectionat din polipropilena, capace din plastic pentru cap inecat, capac HEX RAL, dibluri cu fixare universala, diblu din metal, diblu expandare paralela, diblu rame, dibluri pentru caramida, diblu din nylon cu carlig sau special pentru montaj, siguranta cu arc pentru axe, ancora din nylon pentru operatiuni de suspendare, inele de siguranta, cuie, cuie vopsite speciale pentru acoperis si inele elastice de oprire arbore etc.

In cazul in care aveti nevoie de unul din produsele de mai sus, dar pe stoc nu se mai gaseste, il puteti achizitiona la comanda.

Tipuri de sisteme de fixare

Daca vreti sa montati ceva pe tavan este necesar sa folositi cuie expres pentru beton. La fel se procedeaza si in cazul instalatiilor electrice. In schimb, cand trebuie sa fixati un anumit lucru, dar fara insurubare, sunt bune diblurile cu surub-cui/percutie. Acestea din urma patrund fara nici o problema si in piatra, si in beton, si in caramida.

Lucrati in domeniul constructiilor? Echipa dumneavoastra izoleaza blocurile din oras? Atunci stiti cat de importante sunt schelele si cat de mult accent trebuie sa se puna pe siguranta muncitorilor. Intrucat in majoritatea cazurilor se lucreaza la inaltime, schelele trebuie sa fie foarte bine imbinate si sa sustina un numar cat mai mare de persoane. Pentru ca o schela sa fie sigura, aveti nevoie de urmatoarele sisteme de fixare: cuplaj dublu pentru schela mobila, cuplaj de prelungire, surub cu inel de dimensiuni diferite, diblu pentru fixarea schelei pe fatada, carlige etc.

Faceti cunostinta cu Bendkopp!

In urma cu mai bine de 15 ani, compania clujeana Bendkopp aparea pe piata locala cu o gama variata de produse destinate utilizarii cu precadere in domeniul constructiilor. In prezent, comercializeaza: instrumente pentru fixare de mare tonaj, scule de mana, izolanti, aparate de masura si control, izolanti, feronerie, produse electrice, scule de tot felul etc.

Datorita plierii pe nevoile si cerintele pietei, firma Bendkopp si-a format un portofoliu considerabil, iar astazi este cunoscuta si apreciata pe plan national. In plus, produsele de cea mai buna calitate sunt realizate de cei mai buni specialisti din Europa, iar asta datorita unui parteneriat incheiat cu organizatia SES din Germania. Trebuie mentionat si faptul ca intregul stoc este realizat din inox, otel, oteluri aliate, cupru si aluminiu, bineinteles respectand standardele internationale DIN / ISO / AISI / STAS.

Indiferent pentru ce aveti nevoie, in oferta firmei Bendkopp veti gasi sisteme de fixare de calitate buna, care va garanteaza nu doar o durata de utilizare indelungata, ci si siguranta vietii. Pentru mai multe detalii si comenzi sunati la numarul de telefon 0264.455.515 sau mergeti la sediul firmei, aflat pe str. Fabricii de Chibrituri nr. 6-10, Cluj-Napoca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>