Echipamente Industriale
February 23, 2015 posted by Lavinia Bilba

Sigma Tools ofera incalzitoare!

Incalzitoare cu lemne de la Sigma ToolsPentru cei care doresc sa achizitioneze incalzitoare de calitate, la Sigma Tools vor gasi produse intr-o gama larga de modele pentru casa si pentru spatiile industriale la preturi accesibile pe piata de specialitate. Din aceasta categorie de incalzitoare se numara cele cu lemne sau cu ulei uzat, aeroterme industriale, radiatoare cu infrarosu, cat si generatoare cu aer cald. Societatea Sigma Tools comercializeaza numai echipamente fiabile, superioare calitativ si din punct de vedere al performantelor realizate. In orice proces de incalzire, aceste produse asigura performante sporite.

Societatea ofera modele si produse care sunt apte sa acopere exigentele si necesitatile clientilor. Daca nu stii ce alegeri sa faci, poti solicita sprijinul si consultanta echipei de specialisti ai firmei Sigma Tools. Fiecare produs in parte se remarca prin fiabilitate, calitate net superioara si performante de top. Specificatiile produselor le vei gasi in cadrul site-ului sau la reprezentantii firmei. Magazinul online Sigma Tools iti ofera posibilitatea de a comanda produsele de care ai nevoie oricand doresti si le vei primi la tine acasa in scurt timp de la comanda.

De ce sa optezi pentru incalzitoare?

Un prim argument ar fi capacitatile performante in incalzire si randamentul ridicat pe care il asigura. Echipamentele au in plus si avantajul de a fi usor de intretinut si de amplasat in diferite spatii cat mai mari, cladiri agricole si industriale. Indiferent de exigentele si necesitatile tale, Sigma Tools vine in sprijinul tau. Modelul de incalzitor pe lemne este potrivit pentru incalzirea spatiilor de depozitare si tranzit, a spatiilor industriale, atelierelor auto si altor incinte. Aceste produse sunt ideale pentru mentinerea unei temperaturi optime contra inghetului. Avand o constructie rezistenta si sigura, echipamentele asigura un aer curat 100%. Siguranta in exploatare si eficienta sporita sunt cele mai importante caracteristici ale acestor incalzitoare. Prin utilizarea lemnului ca si combustibil vei putea diminua considerabil costurile la facturile de energie electrica si gaz.

Un alt tip de incalzitoare sunt cele care utilizeaza ulei uzat din diferite surse. Acest model este mai robust decat cel pentru uz casnic intrucat vizeaza spatiile industriale si cele de mari dimensiuni. Comenzile vor fi onorate in cel mai scurt timp de la receptionarea comenzii si produsele vor ajunge acasa la beneficiar intr-un timp scurt. Aerotermele industriale sunt al treilea tip de incalzitoare care utilizeaza un termostat in scopul prevenirii efectului de supraincalzire. Generatoarele cu aer cald utilizeaza motorina, asigurand astfel fiabilitate si siguranta ridicata in functionare.

Sigma Tools – incalzitoare pe marimea ta!

Compania Sigma Tools ofera celor interesati produse de marca, de la producatori cunoscuti in domeniu, in sectorul industrial, cel al constructiilor, al curateniei profesionale si nu numai. Scopul firmei este de a raspunde cat mai fidel exigentelor beneficiarilor prin produsele si serviciile prompte oferite. Pe langa incalzitoare, vei gasi in cadrul firmei freze de zapada, echipamente de gradinarit, utilaje pentru curatenie, incalzitoare, aparate de sudura si multe altele. Echipa firmei Sigma Tools detine cunostinte privind produsele comercializate oferind asistenta de specialitate. Intra acum pe site-ul firmei si vei gasi aici tot ce doresti pentru aplicatiile tale.

Datele de contact ale firmei Sigma Tools

Adresa firmei: Str. Drumul Fermei, Nr. 121 D, Popesti-Leordeni

Telefon: 0722 548 518

Email: office@sigmatools.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>