Industria Constructiilor
May 5, 2014 posted by Anca Ionesei

Sfoara Sisal

Sfoara Sisal

Compania Espediss Com comercializeaza sfoara sintetica din polipropilena si sfoara Sisal (naturala) destinate unor aplicatii diverse din domeniul constructiilor, transpoturilor, industriei, bricolajului si gradinaritului.

Despre sfoara Sisal

Sfoara Sisal pe care compania Espediss Com o pune la dispozitia voastra se poate utiliza cu succes atat in domeniul constructiilor pentru ridicarea, legarea si transportarea unor marfuri sau obiecte cu o greutate mare, pentru scripeti ficsi si mobili, cat si in industria de mobilier pentru tapitarea canapelelor si a canalului decorativ de imbinare.

Sfoara Sisal este realizata din fibre naturale de inalta calitate ce are o impletitura tripla pentru o mai mare rezistenta.

Caracteristici sfoara Sisal

In functie de necesitati si cerinte, sfoara Sisal pe care o comercializam se poate livra in diferite dimensiuni (6, 8 sau 10 mm), cu o rezistenta la rupere ce corespunde dimensiunii (255, 473 sau 560 daN) in role de 450 m sau de 220 m. De asemenea, aveti posibilitatea de a opta si pentru sfoara Sisal cu o grosime mai mare, de pana la 40 de mm ce poate atinge o rezistenta de 9270 daN. Mediul de lucru determina tipul fibrelor din care sfoara este realizata: canepa, iuta, matase, s.a.

Sfoara Sisal este biodegradabila si extrem de rezistenta la rupere, asigurand desfasurarea activitatilor specifice in conditii optime. Intrucat siguranta este un aspect extrem de important in orice domeniu, putem spune ca acest produs indeplineste si acest criteriu, fiind capabila, datorita rezistentei crescute la o gama variata de solicitari, sa evite posibilele accidente.

Despre Espediss Com

Societatea Espediss Com cu sediul in Lugoj, judetul Timis, a fost infiintata in anul 1994. Timp de 10 ani, domeniul sau de activitate a fost transportul de marfa, urmarind sa solutioneze permanent asigurarea marfii paletizate cu ajutorul sforilor naturale si sintetice, snururi si fire. In anul 2004, compania reuseste sa obtina reprezentanta pentru Romania a unui specialist german din acest domeniu, largindu-si gama de produse importate cu articole destinate impachetarii, procesarii ambalajului si al constructiilor.

Numeroasele colaborari pe care le-am incheiat atat cu firme, cat si cu clienti, persoane fizice, denota capabilitatea, profesionalismul si seriozitatea personalului nostru, dar si calitatea produselor oferite asupra careia punem mare accent. Urmarim satisfacerea cerintelor si exigentelor clientilor nostri, de aceea, pe langa garantia calitatii, va putem asigura si de faptul ca practicam preturi avantajoase.

De ce Espediss Com?

Inainte de a va face orice recomandare sau propunere, ne angajam sa identificam cat mai corect si eficient necesitatile fiecaruia dintre voi astfel incat solutiile furnizate sa fie capabile sa se ridice la nivelul asteptarilor voastre. Asadar, veti avea parte de servicii de consultanta de specialitate, fara niciun cost suplimentar.

Produsele pe care le comercializam indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate, clientii nostri avand posibilitatea de a alege dintr-o gama bogata si diversificata: snururi pentru asigurat paleti, sfoara pentru legat/ ridicat materiale grele, sfoara pentru scripeti, sfoara pentru balotat, sfoara pentru asigurarea materialelor publicitare, sfoara pentru legarea mezelurilor, precum si alte tipuri de sfoara pentru uz universal.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati. Nu veti regreta alegerea facuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>