Echipamente Industriale
December 16, 2014 posted by Oana Birgaoanu

Servicii SSM Ploiesti de la Nisab Cons

Servicii SSM Ploiesti de la Nisab Cons

Ai nevoie de servicii SSM Ploiesti pentru compania ta? Specialistii Nisab Cons din Ploiesti iti ofera o solutie moderna, eficienta, rapida si la un pret atragator pentru protectia si securitatea in munca a angajatilor tai: externalizarea serviciilor SSM.

Servicii SSM Ploiesti. Ce trebuie sa faca un specialist SSM

 

Securitatea si sanatatea in munca, cat si protectia muncii sunt o necesitate obligatorie. Cine spune acest lucru? Legea din Romania.

Din pacate, in Romania atat angajatul, cat si angajatorul, ceea ce este mai grav, considera serviciile SSM drept o formalitate de care trebuie sa se debaraseze cat mai repede. Acestia primesc fisa de instruire, o semneaza chiar fara sa o citeasca si cu asta basta. Insa ambele parti omit importanta instruirii corespunzatoare a intregului personal, in special in unele domenii de activitate care sunt mai periculoase decat altele.

Astfel, fiecare firma trebuie sa aiba un specialist SSM care se va ocupa de urmatoarele:

1. Va evalua riscurile de accidentare si de imbolnavire profesionala a tuturor angajatilor la locul de munca;

2. Va verifica cunoasterea si aplicarea planului de prevenire si de protectie, a responsabilitatilor si a atributiilor de catre toti lucratorii, stabilite prin fisa postului;

3. Elaboreaza si actualizeaza planul de prevenire si de protectie anual, ori de cate ori situatia o impune;

4. Elaboreaza instructiuni proprii necesare pentru completarea si aplicarea reglementarilor SSM;

5. Intocmeste necesarul de documentatii ce au caracter tehnic de informare si de instruire a tuturor lucratorilor in domeniul SSM;

6. Elaboreaza programul de instruire si testare la nivelul unitatii;

7. Elaboreaza tematicile pentru toate formele de instruire, stabileste periodicitatea adecvata pentru fiecare loc de munca, asigura informarea si instruirea lucratorilor in domeniul SSM si verifica cunoasterea si aplicarea acestora de catre lucratori;

8. Tine evidenta zonelor cu risc ridicat;

9. Urmareste actualizarea planului de avertizare, dar si a planului de evacuare;

10. Urmareste realizarea masurilor dispuse de catre inspectorii de munca;

11. Propune sanctiuni si stimulente pentru toti lucratorii, mergand pe criteriul indeplinirii atributiilor SSM;

12. Participa la comunicarea si cercetarea evenimentelor, la inregistrarea si tinerea evidentei de accidente de munca, la semnalarea, cercetarea, declararea, dar si raportarea bolilor profesionale;

13. Informeaza in scris toate deficientele constatate in timpul controalelor;

14. Stabileste zonele care necesita semnalizare de securitate si sanatate in munca;

15. Identifica echipamentele individuale de protectie pentru posturile de lucru ale societatii, intocmeste necesarul de dotare a lucratorilor.

Desigur, un specialist SSM mai are si multe alte atributii, ceea ce il fac indipensabil in orice societatate. In cazul in care nu ai un astfel de specialist si doresti sa externalizezi aceste servicii, apeleaza si tu la servicii SSM Ploiesti de la Nisab Cons.

Servicii SSM Ploiesti de la Nisab Cons

 

Nisab Cons este o echipa de specialisti in domeniul SSM si te va ajuta cu externalizarea de servicii SSM Ploiesti. Indiferent de nevoile tale, Nisab Cons va face fata cu brio tuturor solicitarilor tale!

Personalul Nisab Cons este calificat, are experienta in domeniu si-si va indeplini atributiile cu brio, astfel incat tu sa fii perfect multumit! Nisab Cons respecta legislatia in vigoare si presteaza servicii la standarde ridicate de calitate. Ce-ti poti dori mai mult?

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege servicii SSM Ploiesti de la Nisab Cons. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Nisab Cons? Pentru detalii, suna la numarul 0740-061.328 sau trimite un e-mail pe adresa nisab.cons@yahoo.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>