Uncategorized
September 25, 2014 posted by Silvana Vorovenci

Servicii ecologizare, doar prin EcoQuality Services

Servicii ecologizare, doar prin EcoQuality Services

Te preocupa sanatatea mediului inconjurator?Cauti o companie care sa-ti puna la dispozitie servicii ecologizare la standarde profesionale si tarife competitive? Raspunsul il gasesti la EcoQuality Services, companie din Bucuresti specializata in oferirea de servicii complete de curatare a rezervoarelor petroliere, precum si de colectare, reciclare  sau eliminare a acestor tipuri de deseuri periculoase.

Din oferta EcoQuality Services poti opta pentru servicii ecologizare dedicate firmelor care activeaza in domeniul petrolier si nu numai. Serviciile de ecologizare executate de EcoQualiy Services implica: curatare si dezafectare rezervoare, bazine si bataluri, intermediere in colectare si tratare reziduuri, precum si interventie la poluari si decopertarea solului infestat.

Lucrarile sunt efectuate conform celor mai stricte exigente si norme in domeniu, fara efecte asupra sanatatii celor din jur sau asupra mediului. Procedeele, solutiile si echipamentele pe care le utilizam in servicii ecologizare sunt dintre cele mai performante, eficienta lor fiind garantata. La toate acestea se adauga si experiena de peste 10 ani pe piata de profil din Romania. Pe scurt, EcoQuality Services dispune de toate resursele necesare pentru servicii ecologizare de calitate.

Servicii ecologizare-Solutia eficienta impotriva poluarii

Industrializarea si extinderea domeniilor petroliere au ca efect cresterea nivelului de poluare peste tot in lume. Pentru a stopa pricolul contaminarilor sunt necesare solutii adecvate care sa protejeze atat mediul inconjurator cat si sanatatea umana. Deseurile, contaminarile cu uleiuri arese si scurgerile de petrol reprezinta o adevarata bomba cu ceas care sta sa amenite siguranta tuturor.

Ecologizarea a luat nastere din dorinta de a tine sub stricta supraveghere actiunile poluante si de a le elimina pe cat posibil. Ecologizare implica colectarea deseurilor din anumite locatii, curatarea platformelor de orice fel, decontaminarea solului si a apei infestate, etc. De asemenea, ecologizarea inseamna prelucarea deseurilor, securizarea acestora, precum si curatarea/decontaminarea perimetrului ecologizat, prin diferite procedee, in functie de tipologia zonei si in functie de factorii poluanti.

Serviciile de ecologizare urmaresc efecte pe termen lung si au in vedere bunastarea mediului in timpul si dupa lucrarile efectuate. In urma serviciilor de ecologizare creste calitatea mediului inconjurator, dar si nivelul de siguranta al oamenilor. Serviciile de ecologizare identifica sursele de poluare, le elimina intr-un mod corespunzator si 100%sigur, pentru ca mai apoi sa redea perimetrul afectat in folosinta.

Cui se adreseaza servciile de ecologizare?

- companiilor petroliere

- distribuitorilor de combustibil

- societatilor de transport

- organizatiilor de protectia mediului

EcoQuality Services-De 10 ani pastram acelasi profesionalism si nivel de calitate, in servicii ecologizare

Fie ca esti o companie petroliera ori un furnizor de servicii care implica utilizarea de solutii poluante, EcoQualiy Services iti sta la dispozitie cu servicii ecologizare. Pentru noi serviciile de ecologizare implica nu numai actiunea prompta de decontaminare, ci si o informare detaliata cu privire la situaia data si la factorilor implicati, stabilirea precisa a metodelor de lucru, izolarea corecta a perimetului afectat si igenizarea lui completa.

Serviciile de colectare oferite de EcoQuality Services presupun ecologizarea si curatarea rezervoarelor, precum si colectarea, tratarea sau eliminarea reziduu-rilor de petrol, uleiurilor uzate, produselor petroliere depreciate, etc.

Pentru ca dorim sa oferim servicii complete si personalizate, echipa EcoQualiy Service ofera clientilor si servicii de consultanta in procesul de colectare si tratare a reziduurilor de orice fel.

Pentru servicii ecologizare este suficient sa accesezi pagina noastra de internet si sa ne contactezi. Raspundem prompt oricarei solicitari, indiferent de complexitate ori nivel de dificultate.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>