Echipamente Industriale
July 15, 2015 posted by Bianca Hau

Servicii de monitorizare flota auto

Servicii de monitorizare flota auto

Monitorizare-auto-activa-satelit-WarZfOrice proprietar de firma care are un parc auto s-a lovit de cel putin cateva ori de situatii in care costurile legate de functionarea parcului auto depaseau cu mult previziunile calculate. Ei bine, Commander Systems nu va poate ajuta doar in acest sens, ci mai mult de atat, va putem spune in cel mai scurt timp si daca unul din autoturismele din parcul auto, sau cel personal a fost furat. Veti afla tot de la noi, si unde este, astfel incat sa va puteti recupera autoturismul in conditii de siguranta deplina. Toate aceste servicii, plus alte benefecii pe care le vom descrie in curand, fac parte din serviciul de monitorizare flota auto pe care il punem la dispozitia dumneavoastra.

Monitorizare flota auto prin GPS

Principiul de monitorizare flota auto pe care il aplicam noi este unul axat pe localizare prin satelit de tip GPS, avand o interfata de acces si administratie ce poate fi accesata prin intermediu brawserului de internet. Sistemul de harti folosit pentru monitorizare flota auto este cel oferit de la Google, hartile fiind licentiate si la nivel de strada, drumuri nationale, judetene dar si europene. Astfel, puteti oricand sa aflati informatii ce tin de viteza de deplasare, locatia exacta dar si alte informatii legate de autoturismul dumneavoastra.

De asemenea, in caz de necesitate, panoul de control de control permite chiar si oprirea motorului. Acesta functie este extrem de utila in cazul unui furt. Un alt mod de monitorizare flota auto este prin intermediul sistemului de transmisie coordonate de localizare prin intermediul retelei de telecomunicatii GSM prin intermediul SMS-urilor.

De asemenea, Commander Systems va ofera posibilitatea de a avea acces la internet chiar in masina. Astfel veti putea fi conectat la internet pentru a putea pregati documentele necesare pentru prezentarea firmei, de exemplu. Accesul la internet este posibil prin intermediul tehnologiei 3G si chiar 4G pentru a avea viteze incredibile de internet.

Sistemele de monitorizare flota auto pe care le oferim pot sa va informeze despre toate evenimentele produse in timpul deplasarii. Incepand cu viteze, timp de stationare, depasiri de viteza, abateri de la ruta sau orar, dar si rapoarte despre procedurile de service, cum ar fi schimbul cauciucurilor, reparatii si alte interventii.

Beneficiile oferite de serviciile de monitorizare flota auto

Setul de beneficii aduse de catre serviciile noastre de monitorizare flota auto include eficienta mai buna in organizarea procesului de distributie in cadrul firmei dumneavoastra, dar si o gestionare eficienta a parcului auto de care dispuneti, prin intermediul rapoartelor de monitorizare GPS. Pe langa aceasta, factorul psihologic este de-asemenea un punct major, deoarece angajatii dumneavoastra, stiind ca posedati un sistem de monitorizare flota auto vor fi mai responsabili in trafic.

Commander Security ofera asadar, prin toata gama de echipamente de monitorizare flota auto dar si solutii pentru siguranta celor dragi. Prin produse ca  Iubi monitor, sau Detect Commander, sau Autowifi, incercam sa aducem un plus de siguranta ce poate duce la salvarea vietilor, atat a soferilor firmei dumneavoastra dar si a participantilor la trafic. Ca sa concluzionam intregul articol, desi poate nu vi se pare necesara o monitorizare flota auto dar, va spunem noi, ca atunci cand va vom suna sa va spunem ca v-a fost furata masina, atunci veti intelege importanta serviciilor noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>