Instalatii
January 15, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Service sisteme HVAC in Bucuresti

Service sisteme HVAC in Bucuresti

Vrei sa te bucuri de confort la standarde maxime? Cum ar fi ca atat incalzirea, cat si ventilatia si aerul conditionat sa fie reglate de catre un singur sistem modern si deosebit de eficient? HVAC este exact ceea ce-ti trebuie, este sistemul de interior ideal pentru birouri, pentru cladirile industriale mari si pentru constructiile mari ce au nevoie de ceva in plus care sa le asigure confortul necesar. Insa, ca orice sistem, si HVAC are nevoie la un moment dat de service sisteme HVAC, fie ca este vorba doar despre o simpla verificare sau despre reparatii mai mult sau mai putin grave ale sistemului.

Service sisteme HVAC. Ce este HVAC?

 

HVAC este lider incontestabil in ceea ce priveste consumul energetic, in special in tari precum Romania in care temperaturile extreme iti pot da batai de cap. Insa, una peste alta, HVAC s-ar traduce in romaneste prin incalzire, ventilatie si aer conditionat, un sistem HVAC fiind un sistem electro-mecanic care reuseste sa incalzeasca, sa raceasca si sa filtreze, in acelasi timp, dar sa si controleze umiditatea aerului dintr-o anumita incapere sau chiar imobil.

Deci, principalul rol al unui sistem HVAC se invarte in jurul temperaturii pe care trebuie sa o regleze la parametri optimi. Dupa temperatura urmeaza umiditatea si, in cele din urma, fluxul de aer, toate acestea trebuind a fi mentinute la anumiti parametri.

Unde se intalneste tehnlogia HVAC? In cladirile moderne realizate din sticla, in zgarie nori, acvarii si spitale, confortul fiind pe primul loc. Desi in tara noastra sistemele HVAC abia au patruns pe piata, companii mari precum RDS sau Vodafone au adoptat aceasta solutie, fiind potrivita pentru cladiri moderne, care tin la aspectul lor estetic, dar si la functionalitate.

Cine se ocupa de service sisteme HVAC?

 

Pentru buna functionare a sistemelor HVAC ai nevoie de service sisteme HVAC. Daca esti din Bucuresti exista o echipa de specialisti care te poate ajuta. Cine este aceasta echipa? Nimeni alta decat Cominvest, cu o experienta de aproape 20 de ani in oferirea de solutii complete in ceea ce priveste sistemele HVAC.

Ce presupune service sisteme HVAC de la Cominvest? Exista 4 servicii de top pe care aceasta companie ti le pune la dispozitie:

1. Instalarea sistemelor HVAC;

2. Verificarea sistemelor HVAC;

3. Optimizarea de sisteme HVAC;

4. Repararea sistemelor HVAC sau a elementelor componente ale unei asemenea instalatii.

Te confrunti cu probleme de ordin tehnic si ai nevoie de service sisteme HVAC? Cominvest iti poate solutiona aproape orice problema aparuta, fiind un service autorizat din capitala. Echipa Cominvest este competenta si experimentata si poate face fata oricarei provocari.

Echipamentul tau apartime marcii LG, Viessmann, Gree, Trane, Fujitsu, Buderus, Rosenberg, York sau Romstal? Cominvest repara orice defectiune aparuta la aceste echipamente si poate inlocui piesele uzate cu altele noi, originale, datorita legaturii stranse pe care o are cu acesti furnizori pentru instalatiile HVAC.

Cand beneficiezi de service sisteme HVAC? Atunci cand sistemul tau de la Cominvest se afla in garantie, insa echipa ofera si service post garantie in functie de nevoile tale. Se semneaza un contract service sisteme HVAC si Cominvest iti va presta servicii de calitate la preturi bune!

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege service sisteme HVAC de la Cominvest. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Cominvest? Pentru detalii, suna la numarul 0213-274.811, 0213-460.603 si 0213-029.641 sau trimite un e-mail pe adresa cominvest@cominvest.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>