Echipamente Industriale
April 18, 2017 posted by Bianca Hau

Service masini de debitare – CNC La Tech

Service masini de debitare – CNC La Tech

Operatia de debitare este aceea prin care se prelucreaza semifabricate pentru a ajunge la forma corespunzatoare, necesara pentru includerea in productie.

Debitarea este procesul de impartire a unui material de o anumita forma si dimensiune in mai multe bucati, cu forme si dimensiuni stabilite in prealabil, pentru folosirea lor in aceasta forma sau in vederea unor prelucrari ulterioare. Prin masini de debitat se taie practic materialul in bucati.

Taierea trebuie sa asigure rugozitate mica a suprafetelor separate, pastrarea caracteristicilor materialului in zona de separare, precizie mare a volumului sau a lungimii piesei, lipsa abaterilor de la forma geometrica a piesei, realizarea unor semifabricate cu lungime mai mare decat sectiunea transversala.

Dupa anumite perioade de functionare intervine si defectiunea, iar partea de “service masini de debitare” – CNC La Tech este necesara pentru prelungirea timpului de viata acestor utiaje.

De ce noi?

Pentru ca intelegem importanta functionarii in cele mai bune conditii si la timp a echipamentelor, am selectionat in echipa noastra numai profesionisti de cel mai inalt nivel, pe care va puteti baza pentru bunul mers al afacerii care are la baza functionalitatea in bune conditii a echipamentelor folosite.

CNC La Tech are o vechime considerabila pe piata, aducandu-si aportul atat la proiectarea si realizarea acestor masini, cat si la service de inalta precizie, avand deja aprofundata materia necesara.

Cunoscatorii in domeniu, apreciaza si apeleaza cu incredere la acest service masini de debitare, pentru ca se ofera atat inlocuirea de piese, dupa caz, dar si un timp rezonabil de rezolvare a problemelor aparute.

Urmarim sloganul: invatam din experienta si ne inovam continuu, pentru a satisface cerintele si nevoile clientilor nostri.    

Contracteaza”service masini de debitare” – CNC La Tech

Un rol deosebit de important in buna functionare a masinilor, utilajelor si instalatiilor la parametrii optimi il are si intretinerea corecta a echipamentului electric. Acesta trebuie ferit de patrunderea apei si a prafului. Periodic, masinile electrice se vor curati de praf si mizerie pentru a impiedica scurtcircuitarea lor.

Contam foarte mult si pe informatiile oferite de catre client privind defectiunea, deoarece odata constatata o problema, daca aceasta este semnalata din timp, in conformitate cu principiile noastre incercam sa reducem pe cat posibil timpul pe care il petrece utilajul in service-urile noastre si oferim informatii suplimentare de intretinere pentru ca defectiunile sa fie cazuri izoate si atingandu-ne scopul de a primi increderea din partea partenerilor nostri.

Profesionalismul echipei noastre, prin abordarea personalizata a fiecarui client in parte, prin inalta calitate a lucrarilor de service si programele de training oferite personalului nostru, ne transforma intr- o companie careia va puteti adresa atunci cand este vorba de “service masini de debitare”.

Daca apartineti sectorului caruia ne adresam, va asteptam sa legam un parteneriat pe termen lung, bazat pe profesionalism, calitate, eficienta si nu in ultimul rand respect. Asteptam solicitarile dumneavoastra si echipa noastra, va incerca sa raspunda intr-un timp rezonabil tuturor solicitarilor si va sta la dispozitie pentru consiliere in domeniul de “service masini de debitare” – CNC La Tech.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>