Industria Energetica
February 22, 2016 posted by Bianca Hau

Service centrale termice autorizat – Evam Constal

Service centrale termice autorizat – Evam Constal

Iarna este una din cele mai grele perioade ale anului. In lunile de iarna, fiecare om cauta sa isi incalzeasca locuinta intr-un mod cat mai placut si eficient. Centralele termice sunt preferate de catre romanii care stau la casa, dar si la bloc, fiind foarte economice si incalzind in mod eficient orice incapere. Evam Constal va ofera cele mai bune lucrari de service centrale termice in mod autorizat, inlocuindu-va piese cu altele noi, si reparand anumite defectiuni, pentru ca dvs. sa va simtiti in deplina siguranta.

Service centrale termice oferit de profesionistii Evam Constal

Mentenanta centralelor termice este un domeniu de activitate ce nu poate fi imbratisat de orice firma. Numai companiile care dispun de personal autorizat si specializat, de echipamente performante si de aparatura de ultima generatie, pot efectua asemenea servicii. Asadar, situata in Bucuresti, Evam Constal se ocupa cu proiectarea, instalaea, repararea, revizia, punerea in functiune a instalatiilor termice, sanitare si de gaze, precum si de apa-canal si climatizare. Printre serviciile oferite se numara si activitatile de service centrale termice, indiferent ca sunt produse de marci precum Ariston, Feroli, Baxi, Keston, Radiant, Caloma sau Immergas.

Firma Evam Constal dispune de echipamentele necesare pentru a aduce in perfecta stare de functionare orice centrala termica cu probleme. Si cu totii stim ca functionarea in parametri optimi a centralelor termice este un lucru esential pentru toti utilizatorii. Centralele termice asigura un nivel ridicat de confort termic in orice locuinta, mai ales pe timp de iarna, si orice mica problema trebuie depistata din timp si remediata inainte de a se transforma in ceva major.

Sfatul nostru este sa nu apelati la asa-zisii “specialisti” in lucrari de mentenanta si service centrale termice, care posteaza anunturi pe site-urile specializate sau chiar in ziare. Nu va asumati riscuri suplimentare! Costurile lucrarilor de service centrale termice oferite de catre compania Evam Constal pot fi mult mai mici decat acelea ale “mesterilor de duminica”, iar pericolele nu exista. In plus, personalul Evam Constal este autorizat ISCIR, in vederea efectuarii operatiunilor si controalelor specializate asupra centralelor termice care sunt situate in locuinte, birouri sau spatii comerciale. Seriozitatea si profesionalismul cu care acesti experti trateaza fiecare lucrare in parte, precum si promptitudinea si amabilitatea, sunt doar cateva din motivele pentru care ar trebui sa apelati la cei de la Evam Constal pentru service centrale termice autorizat!

Lucrari service centrale termice de cea mai buna calitate – executate de Evam Constal

Compania Evam Constal se ocupa cu lucrari de service centrale termice realizate exceptional din toate punctele de vedere. Trebuie doar sa accesati pagina de internet a site-ului companiei, pentru a consulta intreaga oferta de servicii a companiei Evam Constal. Discutand cu specialistii, veti descoperi cele mai bune solutii pentru rezolvarea problemelor legate de functionarea centralei dvs. termice. Nu va privati familia si angajatii de caldura, si nu va puneti in pericol alegand solutii “avantajoase”, ci apelati cu incredere la Evam Constal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>