Uncategorized
March 6, 2015 posted by Bianca Hau

Service autorizat centrale termice de la Evam Constal!

Service autorizat centrale termice de la Evam Constal!

Centralele termice instalate in orice tip de spatiu au nevoie de o intretinere specializata permanenta. Deoarece este extrem de riscant sa apelati la persoane neautorizate pentru diverse reparatii practicate asupra centralelor termice cea mai buna solutie este sa mergeti pe varianta unui service autorizat centrale termice. Cu ajutorul echipei de specialisti din cadrul service-ului veti sti exact care sunt eventualele defectiuni ale centralei, daca anumite piese au nevoie de a fi inlocuite cu altele noi si va veti simti in siguranta totala.

O firma specializata in mentenanta centralelor termice este si Evam Constal. Situata in Bucuresti, compania are ca principal domeniu de activitate proiectarea, instalarea, punerea in functiune, repararea si revizia instalatiilor de diverse tipuri precum termice, sanitare, de gaze, apa- canal si climatizare. Evam Constal ofera tuturor clientilor sai solutii personalizate si de top pentru toate modelele de instalatii , fiind determinate sa ofere doar servicii de cea mai buna calitate si la preturi fara concurenta.

Service autorizat centrale termice Evam Constal– la dispozitia tuturor clientilor!

Daca va intrebati care sunt situatiile in care aveti nevoie de un service autorizat centrale termice raspunsul este acela ca indiferent de starea de functionare a centralei, ea trebuie sa fie examinata de specialisti periodic.

Compania Evam Constal poate superviza diferite modele de centrale termice produse de marci renumite cum ar Ariston, Feroli, Keston, Baxi, Immergas,Radiant sau Caloma. Aceasta dispune de toate echipamentele necesare pentru a aduce centralele termice in stare perfecta de functionare.

Functionarea in parametri optimi a centralelor termice este fundamental pentru toti cei care detin asemenea echipamente , fiind un element cheie pentru siguranta lor si pentru oportunitatea de a beneficia de un confort termic la nivelul dorit de acestia.

Serviciile oferite de echipa Evam Constal se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice si sunt realizate la preturi extrem de atractive, raportate la calitatea lucrarilor. Pentru a depista anumite probleme inainte de a se agrava si de a deveni un pericol trebuie sa apelati la un service autorizat centrale termice care sa va solutioneze orice defectiune la timp.

Tot personalul Evam Constal este autorizat ISCIR  pentru efectuarea diferitelor operatiuni si controale asupra centralelor termice situate in locuinte, spatii comerciale sau birouri. Garantia lucrarilor efectuate de compania Evam Constal reiese din seriozitatea si profesionalismul de care da dovada in solutionarea tuturor solicitarilor.

O data cu inaintarea in timp crestre si gradul de uzura al centralelor termice drept urmare este nevoie de service autorizat centrale termice.

Evam Constal- service autorizat centrale termice de cea mai buna calitate

Compania Evam Constal va sta la dispozitie cu oferte de service autorizat centrale termice de cea mai buna calitate si realizate exceptional din punct de vedere tehnic. Accesati pagina de internet a companiei pentru a vedea gama intreaga de servicii oferite de Evam Instal si discutati cu specialistii despre solutionarea problemelor legate de functionarea centralelor termice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>