Uncategorized
January 30, 2015 posted by Silvana Vorovenci

Serosem-Masini de semanat manuale. Secretul pentru recolte bogate

Serosem-Masini de semanat manuale. Secretul pentru recolte bogate

Esti pasionat de gradinarit si vrei sa te bucuri de recolte bogate si sanatoase? Pentru asta trebuie sa pregatesti gradina pentru semanat – o activitate de care depinde calitatea intregii recolte. Semanatul este o activitate destul de complexa si necesita o atentie deosebita, dar si echipamente pe masura. Daca vrei sa lucrezi la un inalt nivel profesional si sa obtii rezultate pe masura, investeste in masini de semanat manuale. Masinile sunt special concepute pentru a permite lucrari rapide si lipsite de efort, pe toate tipurile de teren, incepand cu cele de dimensiuni mici si termianad cu cele mari.

Cauti un furnizor masini de semanat manuale? Arunca o privire peste oferta celor de la Serosem, companie specializata in comercializarea de utilaje destinate agriculturii. Serosem poate asigura utilaje profesionale atat gospodarilor, cat si producatorilor agricoli.

In oferta Serosem gasesti masini de semanat manuale, pe diverse categorii si foarte avantajoase ca pret. Cu ajutorul acestor masini, se pot semana seminte dintre cele mai variate, printre care: ridiche, sfecla, mac, salata, morcovi, marar, patrunjel, spanac, fasole, mazare, etc.

De ce trebuie sa achizitionezi masini de semanat manuale oferite de Seorsem? Simplu: pentru ca masinile sunt furnizate direct de la cei mai renumiti producatori din Germania. Cu alte cuvinte, Serosem iti asigura calitatea nemteasca!

Masini de semanat manuale-Transforma-ti munca intr-o pasiune!

Munca agricola presupune efort dar si satisfactii pe masura. In schimb, gradinaritul inseamna pasiune 100%. La o gradina amenajata dupa propriile viziuni viseaza toata lumea. Un astfel de spatiu ofera nu doar o zona inedita de relaxare ci si o sursa esentiala de hrana. Intr-o gradina (sau de ce nu, intr-o  sera de mici dimensiuni) se pot cultiva legume delicioase, in ton cu preferintele familiei.

Pana la savurarea recoltei, solulul trebuie pregatit cu masina de semanat manuala.

Iata cum trebuie sa-ti pregatesti gradina pentru semanat

Primavara, vara si toamana sunt anotimpurile dedicate muncii de gradina. Mai exact, in aceste perioade se pregateste solul pentru semanat. Atentie! Orice perioada de semanat se face numai daca solul este foarte bine pregatit. Pamantul ce urmeaza sa fie semanat nu trebuie sa fie inghetat si nici sa fie imbibat cu prea multa apa. Inainte de semanarea propriu-zisa, pentru o recolta bogata si sanatoasa, se aplica ingrasaminte.

Introducerea in sol a semintelor (la adancimi corespunzatoare, specifice fiecarei culturi in parte), necesita nu doar pricepere ci si masini de semanat manuale. Prin intermediul lor, gradinaritul (si chiar munca agricola) devine mai placut, mai usor si mai rapid!

Serosem-Masini de semanat manuale. Calitate nemteasca!

Avand o experienta de peste 10 ani in comercializarea de utilaje agricole, Serosem a devenit un partener de incredere pentru toti agricultorii romani. Calitatea produselor, preturile excelente si ofertele de nerefuzat, fac din compania noastra furnizorul perfect pentru obtinerea recoltelor bogate.

Catalogul nostru include masini de semanat manuale, aduse direct din Germania. Acestea sunt utilaje rezistente si cu un randament mare. Datorita designului compact, masinile pot fi utilizate in sere si solarii, in zone accidentate si suprafete mai neregulate, suprafeste mici si inguste, terenuri cultivate printre pomi fructiferi.

Pentru a comanda masini de semanat manuale, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne. Iti stam la dispozitie si cu servicii de consiliere gratuita in alegerea utilajelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>