Echipamente Industriale
March 3, 2015 posted by Olivia

Separatoare dejectii de la Ecotec – eficienta si calitate deosebita!

Separatoare dejectii de la Ecotec – eficienta si calitate deosebita!

In cazul in care sunteti proprietarul unei firme de animale sau pasari sau daca intentionezi sa incepi o afacere in acest sens, trebuie neaparat sa achizitionezi niste separatoare dejectii. Aceste echipamente sunt obligatorii pentru toate firmele de acest fel. Daca vei sa achizitionezi separatoare dejectii de calitate, afla ca solutia problemei tale de afla la Ecotec. Aceasta companie iti propune o gama variata de echipamente performante care au fost fabricate in Germania si care au ca scop facilitatarea diverselor activitati in scopul obtinerii celor mai bune rezultate.

De ce sa achizitionezi separatoare dejectii de la firma Ecotec?

Infiintata in anul 2006, Ecotec este o companie din Sibiu care iti pune la dispozitie o gama variata de solutii tehnice pentru a putea sa gestionezi cat mai corect si eficient dejectiile provenite din fermele agricole, mai ales din fermele de bovine si suine. In principiu, aceste solutii eficiente pe care Ecotec le propune se refera la achizitionarea de produse si echipamente performante si fiabile care sunt importate de la producatori cu renume in acest sector de specialitate.

Compania Ecotec este dispusa oricand sa vina in ajutorul clientilor ce sunt proprietari de ferme sau care vor sa isi deschida o afacere in acest sens. Oferta propusa de Ecotec contine echipamente ce reprezinta modalitati eficiente si fiabile pentru a gestiona dejectiile. De asemeni, acesta companie, contra unor sume foarte accesibile, vine in ajutorul procesului de colectare si imprastiere a dejectiilor de animale. Binenteles, din oferta variata pe care compania Ecotec o pune la dispozitie, nu lipsesc echipamentele denumite separatoare dejectii, cisternele pentru imprastierea si transportul acestora, mixere industriale si nici seria variata de pompe cu intrebuintari diverse.

La ajutorul oferit de compania Ecotec mai poti apela si pentru a beneficia de servicii de proiectare, executie si impermeabilizare a bazinelor de stocare a dejectiilor. Aceasta firma iti ofera intotdeauna cele mai perzonalizate solutii care depind in totalitate de cerintele si nevoile existente.

Separatoare dejectii foarte utile

Separatoarele pentru dejectii sunt recomandate atat pentru activitatea de separare a dejectiilor lichide cat si pentru separarea celor semisolide, provenite din ferme de pasari, bovine sau suine. Aceste separatoare dejectii au o capacitatea de separare ce atinge 20 metri cubi/h, un design complet, sunt foarte solide si se sprijina pe picioare de inox pentru a asigura o stabilitate sporita. Un separator dejectii este format din urmatoarele componente: o sita cilindrica cu autocuratare, o camera de protectie si 3 lagare de sprijin. De asemeni, de la compania Ecotec, a carei sediu se afla in Sibiu, mai puteti achizitiona si pompe, mixere industriale, cisterne dejectii sau puteti solicita ajutorul pentru construirea unui bazin de stocare dejectii.

Cumpara acum acum separatoare dejectii de la Ecotec si te asiguri ca firma ta respecta toate normele legislative aflate in vigoare. De asemeni, achizitionand aceste produse vei beneficia de echipamente pe care le vei putea utiliza o buna perioada de timp si care sunt foarte eficiente. Investeste acum in calitate si siguranta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>