Industria Constructiilor
August 13, 2015 posted by Silvana Vorovenci

Senal Com-Furnizor de produse metalurgice in gama completa!

Senal Com-Furnizor de produse metalurgice in gama completa!

Activezi in domeniul constructiilor si vrei sa ai la dispozitie produse metalurgice de calitate, in gama completa si la preturi avantajoase? Afla ca ai gasit furnizorul perfect! Senal Com, companie  ce are ca principal obiect de activitate comertul cu produse metalurgice ce constau in tevi laminate fara sudura si tevi din otel sudate, fiecare cu propria categorie de produse, iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie pentru ca lucrarile tale sa convinga prin calitate si durabilitate.

Tevi laminate fara sudura, pentru boilere, schimbatoare de caldura, pentru temperaturi scazute, conducte, instalatii si cilindrii hidraulici, tevi sudate rotunde de precizie, respectiv sudate longitudinal sau elicoidal, tevi sudate patrate si rectangulare, precum si oteluri rotunde laminate la cald, pentru lucrari de sudare, in constructii, fabricarea pieselor de masini etc. Acestea sunt doar o parte din gama de produse metalurgice comercializate de firma bacauana.

Dincolo de diversitate si de solutiile adaptate la nevoile actuale in materie de fiabilitate, Senal Com iti ofera accesul si la preturi excelente, concepute pentru orice buget!

De ce sa alegi alternative de calitate indoielnica, cand poti sa alegi din cea mai variata gama de produse metalurigice executate conform celor mai stricte rigori in domeniu!

Produse metalurgice-O gama variata de produse

Calitatea este o prioritate mai ales in domeniul industrial si de constructii. Pentru a indeplini conditiile de functionalitate si performanta se impun produse metalurgice a caror calitate sa confire inca de la faza de montaj. Printre cele mai utilizate produse metalurgice se numara tevile, otelurile si plasele. De asemenea, produsele metalurgice se refera si la gama materialelor utilizate pentru fabricarea pieselor de masini. Indiferent de destinatii, produsele metalurgice trebuie sa confirme prin durabilitate si prin capacitatea de a indepli sarcini dintre cele mai diverse.

Ce sunt produsele metalurgice?

Este o clasa de materiale care ofera o manevrabilitate ridicata si perfromante certificate. Acestea sunt folosite in domenii precum constructii si industrie. Marele avantaj este acela ca se depoziteaza  usor si lejer.

Pentru a obtine cele mai ridicate performante, specialistii recomanda colaborarea cu o firma specializata in proiectarea si executia produselor metalurgice. Astfel, poti avea accesul la solutii personalizate, in functie de necesitati si aplicatii.

La cine apelezi pentru produse metalurgice de la A la Z?

Daca vrei sa ai garantia unor produse metalurgice confectionate in actord cu standardele  de calitate europene, apeleaza la Senal Com, companie din Bacau cu o experienta de peste 20 de ani pe piata de profil din Romania.

Iata ce cuprinde oferta Senal Com in materie de produse metalurgice

-Tevi laminate fara sudura, pentru boilere, schimbatoare de caldura, pentru temperaturi scazute, conducte, instalatii si cilindrii hidraulici

- Tevi sudate rotunde de precizie, respectiv sudate longitudinal sau elicoidal

- Tevi sudate patrate si rectangulare

- Oteluri rotunde laminate la cald, pentru lucrari de sudare, in constructii, fabricarea pieselor de masini etc

Produsele metalurgice comercializate de Senal Com sunt disponibile cu valori diferite in ceea ce priveste dimensiunile, unele modele putand fi executate la comanda. Pentru informatii tehnice suplimentare si pentru a consulta intreaga gama de produse metalurgice,  acceseaza www.senal.ro si contacteaza-ne.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>