Industria Auto
April 29, 2015 posted by Bianca Hau

SELF SERVICE – S&M Stemi Clean

SELF SERVICE – S&M Stemi Clean

Spalatoriile auto sunt absolut indispensabile in ziua de astazi. Acestea reprezinta o solutie rapida, eficienta, si extrem de avantajoasa de curatare a masinilor, atat la extreior, cat si pe interior. Compania S&M Stemi Clean va pune la dispozitie utilaje si accesorii pentru curatatoriile de masini de cea mai inalta calitate, si la preturi avantajoase. Fiecare sofer care isi duce masina la spalatorie se asteapta sa o ia curata si la interior, si la exterior (in cazul in care cere acest lucru). Insa de multe ori acest lucru nu se intampla din cauza lipsei echipamentelor sau a echipamentelor neadecvate ale curatatoriilor auto. S&M Stemi Clean va ofera utilaje si produse de cosmetica auto, precum si servicii de reparatii utilaje la cele mai bune preturi.

Self Service – utilaje indispensabile pentru spalatoria auto, numai de la S&M Stemi Clean

Spalatoriile auto ar trebui sa isi indrepte atentia mai ales spre clientii lor. Acestia sunt soferi mai mult sau mai putin ocupati, mai mult sau mai putin grabiti, care vin la spalatorie pentru a-si curata masina. In timpul “mort”, si anume acela in care clientul asteapta ca masina sa ii fie curatata, acesta trebuie sa isi ocupe timpul cu ceva. De ce sa nu oferiti clientului dvs. si o gama variata de produse self-service, spre care sa se orienteze? In orice spalatorie auto ar trebui sa existe expuse la vanzare si utilaje self service. Acestea sunt echipamente cu ajutorul carora soferii isi pot curata, partial, si singuri masina, atunci cand au nevoie de acest lucru. Aceste utilaje constau in aspiratoare de masina, spalatoare pentru covorase si spalatoare carpe prevazute cu stoarcere. Numai la S&M Stemi Clean veti gasi astfel de utilaje de self service. Aspiratoarele de masina sunt, fara indoiala, cele mai bune prietene ale unui sofer, si intra in categoria utilajelor self service puse la dispozitie de catre S&M Stemi Clean. Aspiratoarele auto curata orice urma de murdarie si de praf, scame, foarte rapid. Daca mai sunt si copilasi in masina, cu siguranta ca se varsa in permanenta snacksuri sau alte gustari ce trebuie curatate. S&M Stemi Clean va ofera aspiratoare cu jeton, in categoria utilaje self service. Spalatoarele umede-uscate pentru covorase sunt, de asemenea, echipamente importante de tip self-service, pentru masina dvs. Aceste covorase au nevoie de o atentie deosebita, deoarece se murdaresc foarte usor, indiferent de anotimp, iar singurul mod profesionist de a le curata este cu ajutorul spalatoarelor de tipul self service de la S&M Stemi Clean.

S&M Stemi Clean – calitate garantata la utilajele self service alese

Daca vreti sa aveti parte de utilaje self service de calitate, apelati cu incredere la compania S&M Stemi Clean. Cu peste 8 ani experienta in ceea ce priveste serviciile complete de utilaje spalatorii dar si de cosmetica auto si cu o echipa dinamica formata numai din profesionisti, S&M Stemi Clean va pune la dispozitie cele mai noi utilaje pentru spalatorii, cele mai noi produse de cosmetica auto si cele mai bune echipamente self service.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>