Echipamente Industriale
March 24, 2015 posted by Bianca Hau

Securizare sticla la Imperial Glass

Securizare sticla la Imperial Glass

Societatea Imperial Glass din orasul Oradea, ofera servicii de securizare sticla, proces prin care rezistenta sticlei obisnuite se mareste de cinci ori mai mult. O astfel de sticla securizata se utilizeaza in mod special acolo unde apare necesitatea rezistentei mecanice ridicate a materialului, dar si o buna transparenta si estetica. Un mare avantaj pe care il prezinta sticla securizata este ca in momentul spargerii, aceasta nu se va fragmenta in cioburilor ascutite ci se descompune in bucati de dimensiuni mici, inofensive ce pot fi stranse cu usurinta.

Securizare sticla – un proces elaborat

In procesul de securizare sticla se impune incalzirea acesteia la temperaturi de 650 de grade pana cand aceasta devine flexibila, iar racirea ei se face in mod rapid.  Utilizarea tehnologiei moderne faciliteaza manopera iar trecerea de la o temperatura la alta se face automat cu ajutorul aparatelor electronice standardizate pe domeniul respectiv.

O rezistenta mare la actiunile mecanice exterioare este obtinuta printr-o buna compresie a sticlei incalzite si racite rapid.

Imperial Glass dispune de cele mai performante echipamente de securizare sticla in Oradea, care se folosesc atat la productia elementelor din sticla securizata intrucat si pentru productia sticlei pentru alte companii. Aceasta societate se ocupa in principal de prelucrarea si comercializarea produselor din sticla securizata.

Dintre aceste produse pot fi enumerate: cabine de dus din sticla, usi din sticla, balustrade din sticla, pereti din sticla, copertine din sticla, pardoseli din sticla, paravane din sticla, mobilier din sticla, vitrine sau oglinzi. In specialpentru oglinzi, Imperial Glass se ocupa si de placari cu sticla securizata, sticla colorata Guardian, pentru siguranta sticla antiglont, sticla ceramica pentru seminee sau sticla securizata pentru diferite modalitati de prindere. Firma, va ofera de asemenea si o gama de servicii precum: securizarea, laminarea, slefuirea si sablarea sticlei si prelucrarea in CNC. In procesul de productie, se face cate un control la fiecare etapa de prelucrare, astfel incat finisarile si prelucrarile sticlei sa fie realizate la standarde inalte si la calitate.

De la Imperial Glass, printre multe alte produse, poti achizitiona si paravane de sticla securizata. Acestea vor oferi eleganta locuintei tale si iti vor perimite sa inlocuiesti perdelele de dus cu solutii moderne si eficiente. Pe langa paravane de sticla securizata mai puteti achizitiona si usi din sticla securizata.

Usile din sticla securizata de la Imperial Glass impresioneaza prin aspectul deosebit si prin rezistenta mecanica sporita. Sticla securizata este o solutie de exceptie atunci cand vreti sa dati impresia unui spatiu mai larg si curat ce se potriveste perfect in banci, centre comerciale, institutii si alte spatii. Tipurile de usi din sticla securizata pe care le puteti achizitiona de aici sunt urmatoarele: usi din sticla batante, culisante, glisante si usi tip armonica.

Imperial Glass va asteapta cu multe alte produse ce au in componenta sticla securizata, dar va lasam pe dumneavoastra sa descoperiti gama completa. Pentru informatii suplimentare despre securizare sticla nu ezitati sa contactati reprezentantii acestei companii.

Colaboreaza cu Imperial Glass si satisfactia va fi garantata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>