Uncategorized
December 10, 2014 posted by Silvana Vorovenci

Secol Impex- Ambalaje polietilena pentru uz casnic si industrial

Secol Impex- Ambalaje polietilena pentru uz casnic si industrial

Este unul dintre cele mai utilizate materiale plastice din lume, cu raspandire in toate industriile, segmentele si aplicatiile. Polietilena este prezenta atat in aplicatiile casnice, cat si in cele industriale, stand la baza mai multor tipuri de ambalaje. Pungile de transport, recipientele pentru produsele lactate, sacii, pungile, foliile pentru uz casnic  sau general…toate sunt confectionate din polietilena, un material extrem de popular gratie a trei caracteristici: ieftin, rezistent si durabil!

Cauti un furnizor de ambalaje polietilena care sa-ti ofere accesul nu numai la solutii personalizate, ci si la tarife avantajoase? Vrei sa achizitionezi ambalaje polietilena dintr-o gama diversificata de produse de acest gen? Apeleaza la Secol Impex, una din marile firme specializate in distributia de diverse ambalaje confectionate din polietilena si carton.

Societatea clujeana Secol Impex, compercializeaza ambalaje polietilena de la A la Z, sub forma de saci, pungi simple sau cu fermoar, huse etc. Acestea pot fi transparente sau pot avea diverse culori, in functie de necesitati si aplicatii. Toate produsele ce au la baza polietilena se remarca prin rezistenta crescuta la baze, oxizi si acizi, fiind totodata, impermeabile si cu proprietati electrice.

Produsele ambalate in polietilena raman proaspete si pot fi transportate in conditii sigure. Asadar, fie ca ai de ambalat produse alimentare, elemente de constructii ori alte materiale, apeleaza la Secol Impex si bucura-te de ofertele unice!

Ambalaje polietilena- Cea mai simpla si ieftina metoda de ambalare

Cu ajutorul ambalajelor din polietilena, alimentele pot fi ambalate economic, oferind o durata lunga de pastrare. Nu doar produsele din industria alimentara se bucura de beneficiile polietilenei, ci si substatentele chimice, care odata ambalate in polietilena pot fi transportate in siguranta, fara riscul unor eventuale scurgeri si fara sa afecteze mediul inconjurator.

Ce trebuie sa stii despre ambalajele polietilena?

Polietilena se caracterizeaza printr-o rezistenta mecanica mare, densitate mica, stabilitate chimica inalta, proprietati termoizolante si electroizolante. In functie de constructia lantului molecular, masa particulei si densitate, se deosebesc principalele tipuri de polietilena: polietilena de inalta si joasa densitate.

La temperatura mediului ambiant, polietilena este perfect stabila la actiunea acizilor clorhidric, fosforic, formic, acetic, precum si la solutii concentrate de amine amoniac, hidroxid de sodiu, apa oxigenata etc. Cu alte cuvinte, polietilena rezista sub actiunea oricaror substante chimice, fiind un material indicat pentru confectionarea ambalajelor, dar si pentru confectionarea rezervoarelor de apa si chimicale. Deci, un mare avantaj oferit de polietilena este rezistenta chimica.

Un alt avantaj major este acela ca polietilena este unul dintre materialele cele mai rezistente la apa. Asadar, ambalajele din polietilena nu isi modifica forma sub actiunea umezelii sau a apei si nici nu isi pierd din aspect. In plus, polietilena arde greu, iar flacara este de culoare albastra.

Fiind un material usor de prelucrat, din polietilena se pot confectiona ambalaje cu un design atractiv, indiferent de forma ori culoarea dorita.

Secol Impex- Furnizor de ambalaje polietilena, ieftine si rezistente!

Avand colaborari de succes cu parteneri din tari ca Germania, Ungaria si Italia, Secol Impex pune la dispozitia clientilor sai o gama bogata de ambalaje polietilena, de diferite marimi, modele si culori. Fie ca ai nevoie de saci, pungi sau huse, solutia o gasesti la Secol Impex. Tot aici gasesti si preturi excelente,dar si oferte personalizate.

Pentru a comanda ambalaje polietilena, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>