Uncategorized
December 10, 2014 posted by Silvana Vorovenci

Seaplast – Aduna eficient gunoiul in europubele!

Seaplast – Aduna eficient gunoiul in europubele!

Un mediu curat este totodata si un mediu sanatos. Asadar, fii responsabil si implica-te in gestionarea corecta a gunoaielor menajere. Cum? Simplu,  prin intemediul unor europubele, solutii optime pentru mentinerea unui mediu curat. Pubelele pot fi utilizate pentru colectarea selectiva a deseurilor menajere si industriale, ele fiind disponibile in zeci de variante, cu diferite capacitati in functie de nevoi.

Cauti un specialist in materiale plastice? Vrei sa ai accesul la europubele practice, rezistente si avantajoase ca pret? Nimic mai simplu, consulta oferta celor de la Seaplast si comanda europubele pentru acasa, pentru birou, pentru hoteluri sau pentru spatiile de productie. Cu o vasta experienta ca furnizor de materiale plastice, Seaplast iti pune la dispozitie o gama bogata de pubele, mai exact cos de gunoi cu pedala, cos pentru hartie, inclusiv pubele birou.

Europubelele prezente in oferta Seaplast se remarca printr-o constructie de calitate, printr-un design atractiv, precum si printr-o serie de avantaje precum: mobilitate sporita, capacitate mare, intretinere usoara etc. Pentru o deplasare facila, europubelele sunt prevazute cu roti din cauciuc fixate pe un ax din otel zincat la cald. Capacul cu manere asigura o manevrare facila si ofera garantia ca gunoiul depozitat nu va iesi din interiorul pubelei. Simplu!

Mai mult decat atat, europubelele pentru depozitarea resturilor menajere sau a altor tipuri de deseuri sunt comercializate la un raport excelent calitate-pret. Scapa de resturile menajere printr-o alternativa moderna si practica: europubele!

Europubele – Resturi menajere depozitate corect!

Intr-un singur an, volumul total al deseurilor generate de activitatile economice  si de gospodariile din UE se ridica la aproape 3 milioane de tone! Este intr-adevar o cifra enorma, insa gestionata corespunzator nu poate avea efecte nocive asupra sanatatii umane si asupra mediului inconjurator.  In lipsa unor solutii reale, gestionarea adecvata a deseurilor, fie ele si menajere, ramane doar la stadiul de proiect.

Gestionarea deseurilor include operatiuni de colectare, transport, tratare, reciclare si depozitare. Fiecare etapa trebuie tratata cu maxima responsabilitate, astfel incat impactul asupra mediului si asupra sanatatii sa fie controlat in totalitate prin metode eficiente.

O europubela poate sa elimine bataile de cap in ceea ce priveste depozitarea gunoaielor si poate sa ajute la colectarea selectiva a deseurilor, totul printr-o simpla investie. Te-ai saturat sa strangi gunoiul in galeti mici sau in cutii de carton? Vrei sa poti depozita un volum mare de deseuri in conditii sigure? Amplasata in curtea casei, in parcuri sau in incinta fabricilor, o europubela asigura un spatiu perfect curat si conditii adecvate de lucru.

Seaplast – Furnizor de europubele. Varietate si preturi mici!

Seaplast vine in intampinarea ta cu o gama completa de europubele confectionate din plastic, de la 35 de litri pana la 1.100 litri, in diverse culori. Cu alte cuvinte, in oferta noastra gasesti tot ce te intereseaza in materie de europubele.

Europubelele sunt ideale oricarui tip de spatiu, acoperind cu usurinta necesitatile de stocare a restaurantelor, hotelurilor, depozitelor industriale, precum si cele ale unor familii. Asadar, ne adresam atat persoanelor fizice, cat si celor juridice.

Si pentru ca vrem sa oferim nu doar produse de calitate ci si servicii complete, echipa Seaplast iti pune la dispozitie si servicii de consiliere, astfel incat investia sa fie cea corecta. Comanda acum europubele si profita de preturile mici! Mai multe informatii gasesti pe pagina noastra de internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>