Echipamente Industriale
February 24, 2017 posted by Bianca Hau

Scule Arad – Top 7 prelucrari mecanice de precizie

Ai nevoie de prelucrari mecanice de precizie, fie ca este vorba despre strunjire, frezare, debitari din tabla de inox, aluminiu sau otel, gauriri de precizie cu ajutorul masinilor de gaurit si rectificat in coordonate, prelucrari de precizie in cazul strungurilor CNC, prelucrari de precizie complexe pe centrele de prelucrare CNC sau rectificare plana sau rotunda, indiferent ca este interioara sau exterioara? Echipa Scule Arad din judetul Arad iti sta la dispozitie cu toate aceste servicii de top oferite la preturi competitive!

Cine se ocupa cu prelucrari mecanice de precizie?

Da, exista si in Romania o echipa de profesionisti care presteaza servicii de prelucrari mecanice de precizie, servicii de top, calitate si preturi bune! Este vorba despre Scule Arad din judetul Arad, o societate care are foarte mare experienta in sectorul industrial inca din anul 1996, deci Scule Arad are 2 decenii de existenta, perioada in care a scos pe piata numai produse de cea mai buna calitate si a oferit servicii la acelasi inalt nivel.

De-a lungul timpului Scule Arad a legat parteneriate cu renumiti colaboratori din tara si din strainatate, investind in permanenta in tehnologii moderne pentru a face fata cerintelor tot mai mari si mai ridicate ale pietei in domeniul prelucrarilor mecanice de precizie.

Scule Arad este certificata ISO si respecta standardele de calitate si de mediu impuse pentru domeniul sau de activitate. Personalul companiei este calificat si instruit periodic, iar dotarile tehnice sunt de ultima generatie, asa incat serviciile si produsele oferite clientilor sai nu pot fi decat de top!

Ce propune Scule Arad in materie de prelucrari mecanice de precizie?

Toti cei care au nevoie de piese de schimb pot apela cu toata increderea la Scule Arad. Echipa companiei prin intermediul serviciului de prelucrari mecanice de precizie va scoate la vanzare piesele de schimb dorite, calitate indiscutabila si preturi foarte bune intrucat se folosesc numai echipamente si utilaje specifice, de ultima generatie.

Fiecare client in parte poate veni cu propriul sau proiect, pentru ca Scule Arad sa realizeze piese dupa modelul celor originale. Sau, se mai poate apela la specialistii companiei, iar acestia vor realiza ei proiectul necesar clientului, dupa spusele si necesitatile acestuia, iar apoi se trece la realizarea propriu-zisa a pieselor de schimb.

Cum se obtin piesele de schimb? Exista 7 metode diferite pe care Scule Arad le abordeaza in functie de necesitati:

  1. strunjire;
  2. frezare;
  3. debitari din tabla de inox, aluminiu sau otel;
  4. gauriri de precizie cu ajutorul masinilor de gaurit si rectificat in coordonate;
  5. prelucrari de precizie in cazul strungurilor CNC;
  6. prelucrari de precizie complexe pe centrele de prelucrare CNC;
  7. rectificare plana sau rotunda, indiferent ca este interioara sau exterioara.

Scule Arad iti ofera garantie pentru fiecare produs achizitionat, dar si garantie extinsa, conform normelor europene si service gratuit pe toata perioada garantiei si a garantiei extinse.

Ai nevoie de informatii smplimentare pentru ca apoi sa faci o comanda? Ia negresit legatura cue chipa companiei Scule Arad si intr-un timp relativ scurt te vei bucura de noile piese de schimb realizate cu multa precizie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>