Industria Constructiilor
August 18, 2014 posted by Silvana Vorovenci

Scarom-Producator scari interioare, pentru camine de 5 stele

Scarom-Producator scari interioare, pentru camine de 5 stele

Alegerea unei scari interioare reprezinta o chestiune de stil, ea fiind o parte esentiala a decorului. Fie ca esti pe punctul de a demara lucrarile de constructie pentru propria casa, fie ca iti doresti sa schimbi vechea scara cu un model mai original, este obligatoriu sa ai alaturi sprijinul unui producator scari interioare, capabil sa-ti ofere solutiile de care ai nevoie pentru personalizarea locuintei si obtinerea unui rezultat spectaculos.

Scari traditionale, scari spirala, scari economice, scari pentru spatii reduse, scari metalice, precum si scari din lemn de brad, fag sau stejar. Pe scurt, Scarom, producator scari interioare, cu sediul in Botosani.

Cu o experienta de peste 12 ani pe piata de profil din Romania si nu numai, compania Scarom este unul dintre cei mai importanti producatori de scari interioare, gata sa ofere clientilor posibilitatea de a alege dintr-o gama completa de produse standard ori confectionate la comanda.

Asadar, daca esti in cautarea unui producator scari interioare care sa-ti ofere accesul nu numai la calitate si diversitate, ci si la tarife excelente, adaptate oricarui buget, Scarom este solutia!

Producator scari interioare-Garantia unui rezultat spectaculos

Atunci cand vine vorba de amenajarea unui spatiu, foarte multi dintre noi ne indreptam atentia spre lucruri mai putin importante, ignorandu-le pe cele care cu adevarat conteaza. Din categoria elementelor care necesita o atentie deosebita inca de la inceput, fac parte si scarile interioare, probabil una dintre cele mai importante parti ale unei constructii.

Drepte sau in ape, clasice sau in spirala, din lemn ori din metal, scarile interioare sunt responsabile de aspectul caminului, plusand la capitolul estetic. Datorita efectului pe care il au asupra designului interior si asupra confortului, in general, alegerea scarilor necesita atentie si inspiratie, in acelasi timp. Mai mult decat atat, alegerea scarilor interioare trebuie facuta si in functie de dimensiunile de care casa ta dispune.

Daca ai o casa cu spatii generoase, alege o scara dubla. Aceasta va domina intregul ambient si va da o nota de eleganta intregului camin. In cazul in care caminul tau are dimensiuni reduse, specialistii recomanda o scara dreapta, in spirala sau in forma de L.

Indiferent de preferintele tale, pentru ca rezultatul sa fie cel dorit, apeleaza la un producator scari interioare care sa raspunda tuturor exigentelor in materie de stil, calitate, functionalitate, rezistenta si nu in ultimul rand, pret. Nu ai gasit inca unul? Nicio problema, avem solutia pentru tine: Scarom-producator scari interioare, cu traditie!

Scarom-Producator scari interioare. La noi gasesti toate tipurile de scari existente pe piata!

Prin intermediul numerosilor distribuitori, si ca urmare a colaborarii cu mari platforme de vanzare din Germania, Marea Britanie, Franta sau Ucraina, Scarom-producator scari interioare, reuseste sa acopere peste 70% din teritoriul tarii noastre in ceea ce priveste acest domeniu.

Scarom, producator scari interioare, iti propune solutii estetice si inovatoare la preturi mai mult decat avantajoase. Pentru a te convinge de profesionalismul companiei noastre este suficient sa ne contactezi si sa alegi din sutele de modele de scari interioare existente ori sa comanzi un model original, perfect caminului tau.

Din oferta noastra, clientii mai pot alege scari pentru pod pliabile, sau scari din aluminiu si zinc pentru aplicatii industriale, protejate impotriva coroziunii.

Pentru a achizitiona scari asa cum iti doresti, alege Scarom-producator scari interioare. Afla mai multe accesand pagina noastra de internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>