Industria Constructiilor
May 27, 2015 posted by Bianca Hau

Sagex Contruct- experti in proiectare si executare hale industriale

Sagex Contruct- experti in proiectare si executare hale industriale

1450686_548796441876035_185509440_nDaca ai in plan construirea unei hali industriale te invitam sa lasi specialistii de la Sagex sa se ocupe cu seriozitate si profesionalism de punerea in practica a ideilor pe care le ai. In procesul de construire a unor depozite sau hale industriale trebuie sa se tina cont de anumite detalii ce te vor ajuta sa economisesti energie electrica sau sa oferi conditii sigure de munca pentru toti lucratorii. Pentru a beneficia de constructii care se o potrivesc perfect tiparului pe care tu il doresti specialistii de la Sagex Construct se vor ocupa atat de proiectarea cat si de executarea constructiei in sine.

Hale industriale – constructii eficiente si sigure

Niste hale industriale pot fi de un real folos atunci cand doresti sa iti extinzi afacerea fara prea multe batai de cap. Aici iti poti depozita produsele pe care firma ta le produce sau le comercializeaza, beneficiind in acelasi timp de un spatiu in plus de extindere. In general, aceste constructi sunt alcatuite din grinzi, portale stalpi etc., elemente de constructie ce se pot personaliza in functie de cerintele si necesitatile clientilor. Stalpii pot avea in componenta structuri laminate, zincate sau din tabla sudata in timp ce grinzile pot fi zabrelite, europrofile etc.

Halele industriale sunt niste solutii ideale atunci cand vrei sa beneficiezi de un spatiu ce se construieste intr-un timp relativ scurt. Toate tipurile de hale industriale construite de profesionstii de la Sagex Construct sunt ideale pentru cei care detin o companie si au nevoie de un loc de depozitare sigur si extrem de rezistent.

De ce sunt cei de la Sagex alegerea perfecta pentru hale industriale?

Compania Sagex Construct este alcatuita dintr-o echipa de profesionsiti care dispun de cunostintele si echipamentele necesare pentru a pune la dispozitia clientilor o varietate de servicii din domeniul constructiilor industriale, civile si nu numai. La aceasta companie poti apela cand ai nevoie de servicii de renovari cladiri, constructii industriale, constructii industriale, servicii de proiectare si mentenanta, executii instalatii etc.

In materie de constructii hale industriale, echipa Sagex Construct dispune de echipamente de ultima generatie pe care le foloseste in scopul relizarii unor constructii trainice si eficiente. Urmand in totalitate cerintele dumneavoastra, rezultatul final se va ridica la standarde superioare de calitate. Fara indoiala, merita sa alegeti colaborarea cu aceasta companie.

Sagex Construct se va ocupa intr-un timp cat mai scurt de construirea unor hale industriale pe care le puteti folosi precum magazii, garaje, hangare, hale de fabricatie si multe altele. Scopul acestor hale industriale este cel care hotaraste asupra variantelor de sisteme de iluminare, incalzire, aerisire sau izolare.

Alege Sagex Construct pentru hale industriale!

Prin urmare, daca vrei sa beneficiezi de hale industriale rezistente si durabile te invitam sa apelezi la serviciilor echipei de specialisti de la Sagex Construct. Pentru informatii suplimentare nu ezita sa accesezi oricand www.sagex.ro. Pe acest site vei gasi detalii atat despre serviciile si partenerii acestei companii, cat si despre proiectele derulate de Sagex Construct.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>