Industria Chimica
June 4, 2015 posted by Bianca Hau

Reparatii masini de spalat industriale – un serviciu eficient marca Horeind

Reparatii masini de spalat industriale – un serviciu eficient marca Horeind

Inca de cand au aparut, masinile de spalat (atat cele pentru spalat rufe, cat si cele pentru spalat vase) au reprezentat clar o solutie perfecta pentru a ne usura viata si pentru a economisi timp si energie. Ti-ai imaginat vreodata cum a fi viata ta fara o masina de spalat? Nu ar fi imposibila, dar nici foarte placuta. In loc sa iti dedici timpul liber unor activitati care te relaxeaza ar trebui sa stai ore in sir spaland hainele din cosul de rufe sau vraful de vase adunate in chiuveta. Suna obositor si solicitant, nu e asa? De asemeni, tot in ideea de a te scapa de griji casnice au aparut acele spalatorii industriale. Aduni hainele murdare, le duci la spalatorie si le vei primi curate si calcate.

Pe langa toate beneficiile mentionate mai sus, trebuie sa precizam faptul ca masinile de spalat nu sunt echipamente care rezista vesnic. La un moment dat, piesele acestora se vor defecta. Ce poti fac atunci? Foarte simplu. Soliciti ajutorul unei firme ce se ocupa de reparatii masini. Fie ca ai nevoie reparatii pentru masina de spalat personala, fie ca este vorba despre reparatii masini de spalat industriale, iti recomandam sa apelez la serviciile companiei Horeind. In cel mai scurt timp, echipa de specialisti de aici va indentifica problemele cu care te confrunti si se va ocupa sa redea functionabilitatea masinii de spalat.

Ajutor de specialitate pentru reparatii masini de spalat industriale!

Serviciul de reparatii masini de spalat industriale se adreseaza spalatoriilor industriale. Echipa de specialisti de aici va repara orice masina de spalat, indiferent de marca acesteia. Din dorinta de a oferi cele mai practice si eficiente servicii, echipa Horeind se va desplasa in cel mai scurt timp la locul pe care il mentionati. Pentru fiecare reparatie realizata vei primi garantie, iar pretul pe care il vei achita este foarte convenabil. Solicita acum serviciul de reparatii masini de spalat industriale de la Horeind daca observi ca masina de spalat industriala nu functioneaza asa cum ar trebui si scoate zgomote ciudate. In cel mai scurt timp, problema cu care te confrunti va fi pusa la punct si afacerea va continua sa functioneze asa cum iti doresti.

Avantaje ale serviciului de reparatii masini de spalat industrile de la Horeind

Compania Horeind din Bucuresti are o experienta de peste 20 de ani in comercializarea de echipamente industriale de spalat rufe, masini de curatat chimic, echipamente industriale de finisat confectii, agenti chimici pentru spalatorii si o gama variata de echipamente industriale folosite la curatarea si spalarea covoarelor. Pe langa toate acestea, la Horeind poti apela daca ai nevoie de reparatii masini de spalat industriale pentru echipamente ce se afla atat in perioada de garantie, cat si post-garantie. Iata cateva dintre avantajele de care vei beneficia daca alegi colaborarea cu Horeind:

  • specialistii de la Horeind se vor deplasa la locul pe care il precizezi;
  • preturi foarte avantajoase;
  • reparatii calitative si durabile;
  • se utilizeaza piese de schimb originale si de calitate superioara;
  • experienta si pricepere din partea echipei Horeind;
  • masina de spalat va fi reparata in cel mai scurt timp;
  • solutii personalizate in functie de bugetul si nevoile personale;

Alege serviciul de reparatii masini de spalat industriale oferit de compania Horeind daca vrei sa beneficiezi de calitate, durabilitate si profesionaslism. Pentru informatii suplimentare te invitam sa suni la numarul  0723-228.561, 0726-385.162 si 0744-344.402 sau poti trimite un e-mail pe adresa office@spalatorii-textile.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>