Instalatii
March 30, 2015 posted by Olivia

Reparatii grupuri de pompare doar de la Fluxon Service

Reparatii grupuri de pompare doar de la Fluxon Service

Fluxon Service, o companie a carui sediu principal este in Timisoara, ofera din anul 2002 servicii de testare si reparare a pompelor, dar si a sistemelor de pompare. Pentru a efectua aceste servicii in conditii de maxima siguranta si calitate, aceasta firma detine toate echipamentele necesare de lucru, dar si piesele de schimb pentru pompe de diferite dimensiuni. Astfel, marea majoritate a defectiunilor intalnite in aceste sisteme se pot solutiona fara nici un fel de problema.

De ce sa alegi serviciul de reparatii grupuri de pompare de la Fluxon Service?

Fluxon Service colaboreaza cu importanti producatori de pompe si de componente ale sistemelor de pompe. Daca detii un sistem de pompe marca IMP Pumps, DAB, Ebara, Well Pumps, ZDS, Wilo, Grindex, Homa etc. cu siguranta vei primi cele mai calitative servicii de reparatii grupuri de pompare de la Fluxon Service. In cazul in care pompele si grupurile de pompare nu mai pot fi reparate, in service exista mereu piese de schimb de la aceiasi producatori cunoscuti mentionati mai sus.

Serviciul de reparatii grupuri de pompare presupune ca, inainte de lucrarile de service in sine, fiecare pompa sa fie verificata pentru a se constata daca sistemul electric si cel hidraulic functioneaza corespunzator. De asemeni, Fluxon Service elibereaza, la cerere, buletine necesare pentru verificarea pe stand la cerere. Mai apoi, dupa aceasta actiune, se poate trece la verificarea tuturor componentelor si la rezolvarea problemelor in sine.

Pe langa serviciul de reparatii grupuri de pompare, Fluxon Service mai ofera si servicii de mentenanta periodica, de montare sisteme de pompare, de asistenta la montaj, de constatari si de interventii pe teren. Prin serviciul de mentenanta a pompelor sau a grupurilor de pompare, Fluxon Service asigura functionarea corespunzatoare a acestor sisteme pentru o perioada indelungata de timp si la obtinerea unor performante la fel de ridicate. Este adevarat ca performanta unei pompe depinde foarte mult de calitatea ei si de procesul de instalare, insa, pentru ca aceasta performanta sa fie mentinuta, sunt necesare anumite interventii din partea unei firme specializate in servicii de intretinere.

Fluxon Service este o companie cu experienta care detine competentele necesare pentru a oferi servicii de calitate de mentenanta si reparatii grupuri de pompare. De acum nu va mai fi nevoie sa apelati la servicii de proasta calitate care nu au facut decat sa inrautateasca problema si pe care ati cheltuit, deja, o suma considerabila de bani. In ceea ce priveste mentenanta pompelor, Fluxon Service propune trei tipuri de masuri: intretinere predictiva, intretinere preventiva si intretinere proactiva. De asemeni, Fluxon Service va mai poate oferi si serviciul de inchiriere pompe. Pentru situatiile in care aveti nevoie de astfel de echipamente pentru o perioada determinata de timp, Fluxon Service va sta la dispozitie cu o gama variata de pompe care sunt folosite in activitatile domestice (de distribuire a apei, pentru sisteme de incalzire etc.).

Apeleaza si tu acum la serviciile de calitate oferite de Fluxon Service. Pentru mai multe detalii vizitati pagina de web www.fluxon-service.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>