Uncategorized
August 13, 2014 posted by Silvana Vorovenci

Recolo- Materiale plastice compoundate reciclate si virgine

Recolo- Materiale plastice compoundate reciclate si virgine

Ai nevoie de materiale plastice compoundate reciclate ori virgine? Cauti un specialist in prelucrarea maselor plastice? Cautarile tau au luat sfarsit!

Firma Recolo, cea de-a cincea filiala a Grupului Plastor Oradea, grup ce are in componenta sa peste 11 filiale si o vechime de peste 100 de ani in prelucrarea maselor plastice, vine in intampinarea ta cu o gama completa de materiale plastice compoundate de calitate superioara.

Fie ca ai nevoie de materiale plastice compoundate ori virgine, toate acestea sunt confectionate din materii prime de un inalt nivel calitativ, ideale mai multor domenii de utilizare. In plus, materialele plastice compoundate sunt supuse testelor de laborator inainte de a fi furnizate pentru a verifica conformitatea si calitatea in acord cu cele mai exigente standarde.

Compania Recolo nu-ti ofera doar calitate si solutii personalizate adaptate necesitatilor tale, ci si preturi foarte avantajoase. Pentru a te convinge, contacteaza-ne si achizitioneaza materiale plastice compoundate la tarife accesibile.

Materiale plastice compoundate- Aceeasi calitate dar cu un pret mult mai mic

Materialele plastice sunt produse sintetice macromoleculare, din care, prin prelucrarea mecanica sau termica, se pot obtine obiecte de diferite forme, cu utilizari largi in industrie si comert.

Materialele plastice sunt utilizate pe scara larga gratie caracteristicilor unice, printre care: densitatea mult mai mica decat a metalelor, stabilitatea chimica excelenta, proprietati dielectrice, rezistenta mecanica deosebita, proprietati de anti frictiune si proprietati optice foarte bune (transparenta sau opacitate).

Mentinerea proprietatilor structurale a polimerilor la scoaterea din uz a produselor confectionate, are o importanta esentiala pentru valorificarea prin regenerare. Valorificarea prin regenerare a  maselor plastice consta in supunerea materialului polimeric unui proces de transformare de faza,  in vederea atribuirii unei noi valori de intrebuintare.

Compoundurile sunt ideale pentru aplicatii cu cerinte tehnice ridicate, pentru a oferi cele mai bune proprietati tehnice si aspect estetic pieselor finale. In ceea ce priveste compoundurile reciclate, acestea pot fi utilizate pentru productia de piese cu cerinte mai reduse, insa cu un pret mult mai mic.

Materialele plastice compoundate sunt destinate numeroaselor domenii in care calitatea joaca un rol decisiv, iar pretul accesibil este o conditie de baza. De exemplu, materialele plastice compoundate reciclate ori virgine reprezinta o alternativa optima pentru numeroase sectoare industriale, printre care: auto, mobilier, unelte, electrice si corpuri de iluminate, precum si multe alte aplicatii.

Recolo- Traditie in obtinerea de materiale plastice compoundate

Daca in activitatile tale mizezi pe calitate, atunci este necesar sa te bucuri de sprijinul unui partener capabil sa te sustina prin produse de o valoare superioara. Datorita experientei acumulate, a personalului calificat, dar si a echipamentelor de ultima generatie folosite in procesele de prelucrare, Recolo iti propune materiale plastice compoundate virgine ori reciclate obtinute din cele mai bune materii prime.

Materiale plastice compoundate reciclate: reciclarea si innobilarea materialelor plastice compuse noi si reciclate se efectueaza prin adaugarea in masa acestora a unor cantitati de pana la 40% de talc, mineral, carbonat sau alte substante asemanatoare.

Materiale plastice compoundate virgine: acestea sunt confectionate direct din materii prime de baza, iar in componenta lor sunt adaugati aditivi si coloranti de aceeasi calitate.

Pentru a achizitiona materiale plastice compoundate intr-un raport avantajos calitate-pret, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>