Echipamente Industriale
August 31, 2014 posted by Lavinia Bilba

Real Pav – Expert in pardoseli din beton sclivisite cu strat de uzura!

23fb1f6760e9160dbf2b4c70aee94546Atunci cand cauti pardoseli din beton sclivisite cu strat de uzura, Real Pav este locul potrivit unde sa te opresti. Compania ofera mai multe tipuri de pardoseli din beton de o calitate net superioara si un pret avantajos. Executia lucrarii de pardoseli din beton sclivisite cu strat de uzura se realizeaza in conformitate cu cerintele clientilor si cu standardele de calitate impuse. In acest fel, vei obtine un rezultat excelent pentru spatiile industriale in care pardoselile sunt instalate pentru desfasurarea activitatilor tale specifice.

Aceste pardoseli din beton sclivisite cu strat de uzura realizate de Real Pav sunt recomandate pentru industriile producatoare, pentru halele industriale, pentru spatiile publice sau comerciale, iar solutiile oferite sunt adaptate cu usurinta normelor de productie, de protectie a mediului si celor de securitate. Preturile serviciilor sunt avantajoase, iar pardoselile sunt ideale pentru rezistenta ridicata pe care o ofera stratul de uzura si materialele din care sunt executate. Echipa firmei si echipamentele intrebuintate ofera celor interesati servicii si produse personalizate pe nevoile clientilor, fiind oferite cu profesionalism si competenta. Executarea acestor tipuri de pardoseli se realizeaza in scurt timp astfel ca poti incepe afacerea imediat.

De ce pardoseli din beton sclivisite cu strat de uzura?

Pardoselile oferite de Real Pav se realizeaza din beton armat impreuna cu fire de polipropilena, fire de otel si plasa sudata. Dupa intarirea betonului, se utilizeaza utilaje performante pentru sclivisirea suprafetei respective. Prin sclivisire, suprafata devine lucioasa, plana si neteda. Materialele confera suprafetei o durabilitate mai mare, aspect de dorit in orice mediu industrial. Finisarea determina rezistenta la trafic, uzura si stres mecanic sau chimic. La sfarsit, suprafata se impermeabilizeaza si se acopera porii cu un lac. Imbracamintea din ciment sclivisit se executa pe un suport de beton dintr-un strat de mortar de ciment. Echipa Real Pav intampina orice solicitare cu profesionalism si promptitudine. Toate etapele sunt respectate cu strictete, iar echipa executa lucrarile cu cea mai mare atentie.

Poti alege culori diferite, cum ar fi: gri, rosu, verde, portocaliu, si altele. Se utilizeaza sipci si repere pentru o suprafata uniforma, iar dupa scoaterea sipcilor, se umple golurile cu mortar. Pentru a nu exista fisuri, suprafata se protejeaza cu rogojini care se uda periodic cu apa. Independent de spatiul care se acopera cu o astfel de pardoseala, ai garantia unor elemente care se vor plia pe necesitatile tale. Pardoselile din beton sclivisit sunt usor de intretinut, astfel ca te poti bucura de utilitatea lor timp indelungat.

Alege profesionistii Real Pav!

Compania bucuresteana Real Pav se ocupa de executarea de pardoseli din beton armat, cu strat de uzura din quartz. Datorita faptului ca pardoseala este rezistenta si de calitate, aici se poate desfasura in siguranta si intr-un mediu propice activitatea productiva pe care o doresti. Ideale pentru spatiile industriale si nu numai, pardoselile din beton sclivisite cu strat de uzura sunt executate la cele mai inalte standarde de calitate. Vei obtine mai multe informatii de la echipa firmei sau de pe site-ul firmei Real Pav privind aceste produse si servicii. Alege pardoseli din beton sclivisite cu strat de uzura si vor fi executate cat ai zice peste.

 

Datele de contact ale firmei Real Pav

Adresa firmei: Str. Lt. Av. Negel, Nr. 26, Sector 6, Bucuresti

Telefon: 0214 110 067

Email: office@realpav.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>