Industria Constructiilor
February 19, 2015 posted by Bianca Hau

Provisco proiecteaza hale metalice rezistente

Provisco proiecteaza hale metalice rezistente

Ne petrecem o mare parte a timpului in cladiri: sediul companiei pentru care lucram, casa sau blocul in care locuim, magazinele din care de facem cumparaturile, restaurantele si cafenelele in care intram dupa serviciu, cinnematografele in care urmarim filmele care ne plac, cluburile in care ne petrecem noptile de la sfarsitul saptamanii si salile de sport in care intram ca sa ne incarcam bateriile. Petrecem putin timp in aer liber cand e frig afara sau cand e prea cald, si totusi rareori ne intrebam cum sunt construite toate aceste spatii care ne adapostesc si ne protejeaza. Ei bine, constructia niciunei cladiri nu se poate face fara proiectare. Asadar, proiectarea preceda intotdeauna lucrarile de constructie.

Proiectarea presupune efectuarea unor calcule folosind instrumente cu scopul de a asigura rezistenta cladirii si de a satisface dorintele utilizatorilor. Pentru ca este deosebit de importanta, proiectarea ar trebui sa fie facuta doar de catre profesionisti cu experienta in domeniu care au o capacitate mare de adaptare la cerintele pietii si ale fiecarui client in parte. In plus, specialistii trebui sa fie dispusi sa caute cele mai bun solutii si sa respecte efortul investitional al clientului. Asadar, relatia dintre persoana care comanda o anumita constructie si cei care o proiecteaza trebuie sa fie una de incredere si respect reciproc.

Atunci cand alegeti o echipa care sa se ocupe de proiectarea unei cladiri puteti sa tineti cont de mai multi factori: reputatia acelui grup de specialisti sau a acelei companii, proiectele pe care le-au dus la bun sfarsit cu succes sau recomandarile cunostintelor. In Ploiesti exista o societate care se ocupa de proiectari in domeniul constructiilor si o face inca din 2003. Pana in prezent a castigat increderea clientilor si a dobandit experienta prin colaborari diferite, participand la ridicarea unor cladiri atat ca proiectant general, cat si ca subproiectant. Provisco este denumirea companiei, iar dintre cladirile pe care le-a proiectat amintim hala de depozitare si imbuteliere a apei minerale comandata de compania Coca-Cola si construita in localitatea Poiana Negri din judetul Suceava sau cartierul de locuinte P+1 construit in zona rezidentiala din Otopeni si din Ploiesti.

Proiectare de hale metalice

Societatea Provisco are experienta atat in proiectarea de constructii industriale, cat si in proiectarea de constructii civile si instalatii termice, electrice, sanitare si de ventilatie. In categoria constructiilor industriale intra halele din beton armat, centrele de logistica, halele pentru depozitare, halele din metal, halele industriale si cele cu structura mixta.

Performanta in domeniul proiectarii se poate obtine doar in urma colaborarii intre specialisti din domenii inrudite, dar diferite. Unul dintre motivele pentru care ar trebui sa alegeti firma Provisco acela ca la poiectarile pe care le realizeaza isi aduc contributia specialisti din domenii precum structuri, arhitectura, instalatii, rezistenta si drumuri.

Avantajele halelor metalice

Halele metalice sunt constructii cu un aspect placut care pot fi folosite in scopuri variate. Au un cost mai redus decat cele din zidarie sau beton si pot fi realizate intr-un timp mai scurt.Asadar, daca aveti nevoie de o hala metalica rezistenta firma Povisco poate sa realizeze pentru dumneavoastra un proiect care cu siguranta va va multumi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>