Industria Constructiilor
August 6, 2015 posted by Bianca Hau

Protejeaza-ti terasa cu lucrari de hidroizolatie! Procas Expert Construct iti sta la dispozitie

Protejeaza-ti terasa cu lucrari de hidroizolatie! Procas Expert Construct iti sta la dispozitie

Construirea unei case sau cumpararea unui apartament presupune multe cheltuieli, atat pentru alegerea materialelor de constructie si a celor folosite pentru finisaje, cat si pentru realizarea instalatiilor si achizitionarea mobilei si a aparaturii electrocasnice. Totusi, investitiile in imobiliare sunt considerate printre cele mai sigure. O casa sau un apartament al carei proprietar esti poate sa-ti aduca venituri si in viitor daca o inchiriezi. In plus, te scuteste de necesitatea de a plati la randul tau chirie daca alegi sa locuiesti in ea.

Daca ai o casa sau un apartament poti sa le lasi mostenire copiilor tai. E evident, deci, ca a-ti cumpara sau a-ti construi o casa e una dintre cele mai bune investitii pe care le poti face si care iti pot aduce beneficii pe termen lung.

Insa nu e chiar usor sa devii proprietar. Daca nu primesti o mostenire mare trebuie sa muncesti mult ca sa strangi bani pentru o casa, asa ca e firesc sa faci tot ce-ti sta in putinta ca sa o protejezi. Nu e suficient sa platesti o asigurare de casa si sa angajezi o firma de securitate ca sa te asiguri ce persoanele straine nu pot patrunde in spatiul tau privat fara voia ta. Nu e de ajuns nici sa instalezi un sistem de alarma antiincendiu. Trebuie sa angajezi si o echipa de specialisti in hidroizolatii. Firma Procas Expert Construct executa lucrari de hidroizolatii terase si hidroizolatii pentru alte tipuri de suprafete construite.

Lucrarile de hidroizolatii terase iti protejeaza casa de infiltratii

Hidroizolatiile sunt lucrari care tin apa la distanta. Altfel spus, protejeaza cladirile atat la interior cat si la exterior de patrunderea apei. Infiltratiile pot afecta serios structura cladirilor si aspectul lor. In timp, le afecteaza rezistenta. Apa care patrunde in structura cladirilor isi face simtite efectele negative atat pe termen lung, cat si pe termen scurt.

Compania Procas Expert Construct realizeaza hidroizolatii terase pentru cladiri noi si pentru cladiri vechi. Aceste lucrari se efectueaza atat pentru locuinte, cat si pentru spatii comerciale si industriale si cladiri de birouri.

Profesionistii din echipa Procas Expert Construct sunt specialisti cu experienta care incearca permanent sa inteleaga dorintele si nevoile clientilor lor si sa le ofere cele mai bune solutii. E vorba de muncitori necalificati si calificati, ingineri si sefi de echipa.

Ce fel de lucrari de hidroizolatii terase executa specialistii de la Procas Expert Construct?

Specialistii de la firma Procas Expert Construct realizeaza hidroizolatii pentru mai multe tipuri de terase: terase ranversate, gradini suspendate, terase necirculabile si terase circulabile.

Hidroizolatiile se pot aplica atat pe un suport vechi, cand e vorba de o cladire veche, cat si pe un suport nou, in cazul cladirilor noi. Lucrarile de hidroizolatii terase se realizeaza in monostrat sau in dublustrat. Lucrarile de hidroizolatii in monostrat presupun aplicarea unui singur strat de membrana. Hidroizolatiile in dublustrat presupun aplicarea a doua straturi de membrana.

Firma Procas Expert Construct realizeaza hidroizolatii atat pentru terase, cat si pentru fundatii, poduri, bazine, piscine, viaducte, subsoluri, parcari, acoperisuri, constructii civile si industriale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>