Industria Chimica
May 26, 2014 posted by Zorina Constantinescu

Protejeaza mediul cu absorbanti hidrocarburi – EcoQuality Services!

Protejeaza mediul cu absorbanti hidrocarburi – EcoQuality Services!

Odata cu trecerea timpului, domeniile de productie s-au dezvoltat din ce in ce mai mult datorita tehnologiile nou aparute. Ei bine, oricat de mult am incerca sa gasim alternative la unele produse daunatoare sau sa eliminam riscul poluarii prin activitatea de productie, dar si prin alte activitat cu caracter industrial, momentan nu putem realiza niciunul dintre aceste obiective. De aceea, singurul lucru care ne ramane de facut este sa apelam la solutii pentru a repara pagubele facute; in aceasta gama de solutii pot fi incadrate diverse produse, printre care si absorbanti hidrocarburi. In cazul in care te afli in cautarea unor absorbanti de hidrocarburi si nu stii la ajutorul cui sa apelezi pentru a obtine produse superioare din punct de vedere calitativ, iti recomandam sa arunci o privire peste produsele comercializate de compania Ecologic Quality Services!

De ce trebuie sa utilizam absorbanti hidrocarburi?

Cat de mare poate fi impactul pe care il are o singura companie din domeniul industrial asupra mediului inconjurator? Acesta este argumentul pe care foarte multe persoane il utilizeaza pentru a evita folosirea solutiilor de protejare a mediului, pentru a economisi timp sau resurse financiare. Ei bine, resursele minore “economisite” in acest fel nu ne vor ajuta pe viitor, in momentul in care casa noastra se va autodistruge; de aceea, le recomandam tuturor companiilor ce lucreaza cu hidrocarburi sau alte produse petroliere sa utilizeze absorbanti de hidrocarburi!

Absorbantii de hidrocarburi iti sunt pusi la dispozitie sub forma unor granule, cu o putere extraordinara de absorbtie; astfel, aceste produse pot interveni rapid in cazul unei scurgeri accidentale de combustibil, protejandu-ti atat afacerea, cat si mediul in care traiesti. Produsele absorbante de hidrocarburi absorb foarte rapid aproape orice tip de lichid industrial, fiind foarte usor de manevrat si de utilizat; de aceea, acestea reprezinta un efort minim in momentul in care iti doresti sa contribui la protejarea mediului inconjurator.

Absorbanti hidrocarburi comercializati de EcoQuality Services!

EcoQuality Services cunoaste riscurile impuse in momentul in care activitatile tale de zi cu zi implica utilizarea unei game variate de hidrocarburi si produse petroliere; de aceea, iti pune la dispozitie produse de absorbtie eficiente, pe care ar trebui sa le ai mereu la indemana in cazul unei deversari. Absorbantii de  hidrocarburi comercializati sunt sub forma de granule, incadrandu-se in categoria celor mai utilizati si apreciati absorbanti de acest tip.

Granulele absorbante de hidrocarburi se umfla si retin lichidul, fiind extrem de rezistente la zdrobire. Prin urmare, prin simpla imprastiere a acestora pe suprafata in care a avut loc scurgerea / deversarea de hidrocarburi, vei putea observa procesul rapid de absorbtie. Printre produsele recomandate mentionam absorbantii de hidrocarburi destinati pavajelor, deoarece ofera un grad excelent de acoperire a suprafetei afectate si prezinta riscuri minime de derapare; acestea fiind fabricate din minerale poroase.

Intreaga gama de absorbanti de hidrocarburi comercializati de catre companie EcoQuality Services este formata din produse ce indeplinesc normele impuse prin Regulamentul de Siguranta a drumurilor, avand interactiune chimica zero cu hidrocarburile pe care le retin. Din aceasta cauza, aceste produse sunt cautate de catre firmele ce lucreaza cu hidrocarburi din toata tara!

Alege absorbanti hidrocarburi EcoQuality Services! Pentru mai multe informatii, te asteptam pe www.eqserv.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>