Industria Energetica
November 3, 2014 posted by Lavinia Bilba

Profesionistii iTechSol ofera turbine eoliene mici!

Turbine-eoliene-mici-JajAzPentru protejarea si mentinerea resurselor de combustibili, iTechSol ofera celor interesati turbine eoliene mici. Echipamentele oferite sunt menite sa transforme energia cinetica a vantului in energie mecanica. Datorita resurselor limitate de combustibili, oamenii de stiinta si expertii incearca sa gaseasca solutiile potrivite pentru a genera energie electrica. Turbinele eoliene sunt considerate cele mai eficiente metode pentru generarea de aceasta energie. Numite si generatoare eoline, aceastea pot fi mici, mijlocii sau mari in raport de puterea acestora de generare a energiei. Aceste turbine eoliene mici sunt capabile sa produca energie eoliana si prezinta o rezistenta ridicata la conditiile meteo nefavorabile.

Produsele au o durata lunga de viata, de 15 ani si nu necesita intretinere. Echipamentele confera inalta eficienta si fiabilitate marita. Energia eoliana este o sursa regenerabila de energie determinata de puterea vantului. Turbinele mici pot fi usor de transportat in diferite locuri si se utilizeaza in general in zonele indepartate unde nu exista suficienta energie electrica. Turbinele eoliene au aceasta reputatie de a fi longevive, putand fi utilizate timp indelungat. Utilizata in lumea intreaga, energia eoliana este sursa de energie care a cunoscut cea mai rapida crestere din ultimul timp.

De ce sa optezi pentru turbine eoliene mici?

Compania iTechSol iti pune la dispozitie doua modele si anume HY-400L si WS1520 pentru a alege pe cel care se potriveste nevoilor tale si echipa iti ofera consultanta de specialitate pentru a alege produsele potrivite. Pentru amplasarea acestor produse trebuie sa iei in considerare locatia in care le vei instala pentru a da randamentul scontat. In functie de modelul ales si de spatiul in care se amplaseaza se va decide cat de sus vor fi montate pentru a nu intampina obstacole de niciun fel. Produsele oferite de iTechSol sunt fiabile, durabile, de inalta eficienta si calitate si simplu de instalat. In plus, turbinele eoliene mici sunt rezistente la rugina, vant puternic, umezeala, nisip, apa si coroziune si produc un zgomot redus.

Soarele nu incalzeste Pamantul uniform, fapt care determina aparitia vantului si miscarilor de aer. Energia cinetica din vant este utilizata cu multa abilitate pentru a roti niste turbine, capabile sa genereze electricitate. Energia eoliana este intermitenta si regenerabila, avand variatii in timpul zilei sau al anotimpurilor, precum si de la an la an. Acest tip de energie este considerata o solutie ideala la problema energetica globala.

Pentru turbine de calitate alege iTechSol!

Compania iTechSol ofera instalatii si produse pentru a folosi energia regenerabila. Printre solutiile utilizate se numara turbinele eoliene, panourile solare, iluminarea cu LED, pompele de caldura si altele. iTechSol s-a specializat in comercializarea de solutii economice si inteligente de incalzire si producere a curentului electric. Aceste produse sunt menite sa imbunatateasca stilul de viata al consumatorilor, fiind stabile si robuste in functionare. Echipamentele sunt utilizate atat pentru a acoperi nevoile persoanelor fizice, cat si celor juridice pentru puteri mai mari de incalzire. Pentru orice informatie tehnica a-i dori si pentru a avea acces la astfel de produse, contacteaza echipa de profesionisti iTechSol. Achizitioneaza turbine eoliene mici pentru protejarea mediului inconjurator si economisirea energiei.

 

Datele de contact ale firmei iTechSol

Adresa firmei: Str. Muresului, Nr. 231A, Peris

Telefon: 0265 343 013

Email: contact@panoultau.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>