Uncategorized
August 14, 2014 posted by Silvana Vorovenci

Produsele tale au nevoie de ambalaje carton ondulat Tompack

Produsele tale au nevoie de ambalaje carton ondulat Tompack

Cutiile din carton sunt cel mai adesea utilizate ca materiale de ambalare pentru bunurile care trebuie sa fie transportate, mutate sau de ce nu, prezente pe rafturile diverselor magazine. Popularitatea ambalajelor din carton se datoreaza numarului mare de avantaje pe care le ofera, incepand cu flexibilitatea, rezistenta la grasimi, gaze sau hidrocarburi si pana la posibilitatea tiparirii de imagini ori mesaje publicitare.

Daca esti in cautarea unui furnizor de ambalaje carton ondulat, raspunsul il gasesti la Tompack, firma de renume in Romania, specializata in productia si comercializarea de ambalaje carton ondulat si duplex.

Producem si comercializam ambalaje carton ondulat utilizand doar materii prime de inalta calitate, atent selectionate, dar si echipamente performante, cu tehnologii de ultima ora. De ce sa investesti in alte materiale de ambalat, cand poti alege ambalaje carton ondulat, menite sa ofere o protectie totala produselor tale, dar si un design original!

Ambalaje carton ondulat- Mai ieftine, mai sigure si mai eficiente!

Cartonul, materialul atat de prezent in viata noastra de zi cu zi, este de fapt o aglomerare de fibre celulozice rezultate din prelucrarea materiilor prime vegetale cum ar fi: paie de cereale, coceni de porumb, stuf, lemn de brad, pin, fag, plop, precum si multe alte materii prime naturale.

Pentru majoritatea dintre noi, cartonul este de un singur fel, insa, in realitate, el este clasificat in mai multe variante constructive, cel mai comun fiind cartonul ondulat. Acesta este format din patru straturi netede si din trei straturi ondulate, unite intre ele printr-un adeziv.

Cartonul ondulat este folosit cu succes pentru ambalarea diverselor produse, incepand cu cele alimentare si pana la cele electrocasnice, jucarii, produse cosmetice, mobilier, articole decorative, portelanuri si lista poate continua. Mai exact, statisticile arata ca peste 50% din marfurile produse la nivel mondial sunt ambalate, transportate si comercializate avand ca ambalaj cartonul ondulat.

De ce producatorii prefera ambalajele din carton ondulat?

In primul rand, cartonul este un material usor, putand fi transportat si depozitat in forma pliata. In al doilea rand, acesta este sepcial conceput pentru a oferi protectie inalta produselor ambalate, avand capacitatea de a prelua socurile mecanice si vibratiile. Astfel, produsele ambalate vor ramane intacte la cazaturi, zgarieturi ori sub greutate altor obiecte.

Un alt avantaj major este acela ca ambalajele din carton ondulat pot intra in contact cu alimentele.

Ambalaje carton ondulat? Nicio problema, Tompack are solutia!

Tompack iti pune la dispozitie o gama completa de ambalaje carton ondulat, cu proprietati dintre cele mai diverse si disponibile intr-o varietate de forme si dimensiuni.

Oferta noastra include ambalaje carton ondulat, usoare si igenice, caracterizate prin rigiditate si rezistenta foarte buna. Mai mult, ambalajele din carton ondulat au o suprafata neteda pentru a putea imprima mesajul dorit.

Acestea sunt materiale ecologice, reciclabile si netoxice, idele oricaror tipuri de produse.

In plus, noi nu iti garantam doar materiale de calitate, ci si preturi extrem de avantajose. Pentru a te convinge, afla ca in toti anii de experienta pe piata de profil din tara, Tompack a dezvoltat un portofoliu impresionant de clienti, din diverse domenii de activitate.

Pentru a comanda ambalaje carton ondulat la preturi foarte mici, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>