Industria Grea
August 20, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Produse metalurgice de la Senal Com. 3 categorii de top

Produse metalurgice de la Senal Com. 3 categorii de top

Pentru produse metalurgice, printre care se numara tevile laminate fara sudura, tevile sudate si otelurile rotunde laminate la cald cu diverse intrebuintari, Senal Com din Bacau este un partener pe a carui valori te poti increde intotdeauna. Te bucuri de calitate, standarde inalte de performanta, varietate, preturi bune, disponibilitate la orice ora, un depozit bine aprovizionat si o echipa gata oricand sa te ajute.

De unde cumpar produse metalurgice?

 

Produse metalurgice de calitate superioara, variate si la preturi bune gasesti de cumparat la Senal Com. Aceasta companie distribuie produse metalurgice pe tot teritoriul Romaniei de mai bine de 20 de ani. La cererea ta Senal Com iti va livra produsele, imediat, din depozitele proprii, acestea fiind aprovizionate in permanenta cu tot ce este nevoie.

Din categoria produselor metalurgice, Senal Com se axeaza in special pe tevile din otel fara sudura pe care le distribuie in orice localitate din tara. Acestea isi gasesc aplicatii mecanice si au dimensiuni variate pentru a satisface toate cerintele in domeniu.

De-a lungul anilor, Senal Com a reusit sa ajunga in topul distribuitorilor de produse metalurgice la nivel national, in special datorita valorilor pe care intreaga echipa le adopta in permanenta. In primul rand, amintim despre seriozitate. Senal Com isi respecta partenerii de afaceri si clientii si tocmai de aceea furnizeaza numai produse de calitate superioara.

Exactitatea este o alta mare calitate Senal Com, echipa concentrandu-se asupra detaliilor care conteaza. In plus, compania adopta in permanenta produse noi pentru a satisface si cele mai variate gusturi, reusind astfel sa fie in permanenta o companie de actualitate care intelege la perfectie nevoile clientilor sai.

Si, nu in ultimul rand, Senal Com este o firma loiala cu care poti colabora zeci de ani avand totala incredere.

Top 3 produse metalurgice de la Senal Com

 

In materie de produse metalurgice, Senal Com iti propune 3 categorii aparte:

1. Produse metalurgice – tevi laminate fara sudura. Tevile laminate fara sudura sunt de 2 feluri, ori trase la rece, ori laminate la cald. Unde se utilizeaza? In aplicatii de precizie, cilindri hidraulici, conducte, schimbatoare de caldura, prelucrari mecanice, cat si in diverse alte aplicatii in care duritatea, rezistenta la factorii de mediu, dar si durata de viata a respectivului produs sunt vitale. Viziteaza site-ul Senal Com si studiaza pe larg oferta companiei. Pentru orice alte intrebari, nu ezita sa contactezi echipa;

2. Produse metalurgice – tevi sudate. Aceasta categorie de produse se realizeaza prin 2 tipuri de sudare: sudare elicoidala sau sudare longitudinala. Unde se folosesc aceste produse metalurgice? Se folosesc cu precadere pentru scopuri structurale sau pe post de conducte pentru transportarea in deplina siguranta a gazelor naturale sau a fluidelor;

3. Produse metalurgice – oteluri rotunde laminate. Otelurile rotunde sunt laminate la cald si se folosesc indeosebi in constructii, insa le poti intalni la fabricarea pieselor diverse pentru masini precum angrenajele, axele sau arborii, pentru reparatii diverse sau pentru lucrari generale de sudare. De ce sunt atat de folosite? Deoarece se prelucreaza usor, se deformeaza cu usurinta si pot fi sudate.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege produse metalurgice de la Senal Com. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Senal Com? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0731-328.311 sau trimite un e-mail pe adresa office@senal.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>