Echipamente Industriale
June 19, 2014 posted by Lavinia Bilba

Produse abrazive Pferd de la Akkord Group!

produse abraziveDaca ai nevoie de produse abrazive de calitate, Akkord Group ofera o gama de abrazive Pferd. Pferd este un furnizor de produse premium, produse speciale create in functie de aplicatie. Pferd este una dintre cele mai cunoscute marci de produse abrazive premium de inalta calitate oferind cele mai bune solutii pentru finisarea de suprafata si de taiere. In catalogul Akkord Group vei gasi toate detaliile despre produsele Pferd pentru slefuit si finisare. Akkord Group are in oferta sa produse de finisare abrazive pentru otel, otel turnat, otel superior, metale neferoase, fonta de turnatorie, materiale plastice si alte materiale.

Capacitatea de slefuire este direct dependenta de duritatea si amestecurile de granulatii ale pietrei, iar de aceea trebuie cunoscut materialul pentru care urmeaza a se utiliza. Aceste produse abrazive Pferd au o calitate excelenta, garantand o economie la costurile de munca, prin eficienta aschierii care se mentine inalta pe o perioada de utilizare foarte mare. Printre produsele abrazive se numara pietrele abrazive, pilele de mana, discurile de slefuit si sculele diamantate. Akkord Group este importator de produse abrazive Pferd comercializate la preturi excelente in Romania.

Avantajele produselor abrazive!

Akkord Group comercializeaza diverse produse abrazive Pferd, cum ar fi pietrele abrazive, pilele de mana, frezele de carbura, discurile de slefuit, abrazive si cele lamelare, periile sarma si sculele diamantate. Acestea pot avea diverse duritati si se folosesc pentru metale si alte materiale. Conceptul de executie este unul inovativ, puterea si fiabilitatea fiind caracteristici de baza ale produselor Pferd. Firma si-a inceput activitatea cu sute de ani in urma, in productia de pile pentru copite de cai, motiv pentru care are si un logo reprezentativ. In prezent, profesionistii in domeniu asociaza aceasta marca renumita cu produsele de top, care fac diferenta. Pietrele abrazive biax executate de Pferd sunt ceramice si se fixeaza cu rasini sintetice.

Ele au granulatii variate, astfel ca si gradul de duritate difera. Produsele respecta cu strictete formele, au tolerante admise reduse si isi mentin performantele un timp indelungat. In functie de tipul utilizarii si materialul ce necesita slefuire, se alege cea mai buna varianta de piatra abraziva biax. Ele pot fi concepute pentru utilizare universala, la nivel de suprafata sau la nivelul canturilor. Compania producatoare a perfectionat in timp formele si danturile pilelor care se utilizeaza in industrie si mestesuguri, utilizand in prezent o tehnologie moderna si un control al calitatii foarte strict. Fiecare tip de pila realizat de Pferd are o destinatie speciala.

Cine ofera produse abrazive?

Cu sediul in Sibiu, societatea Akkord Group ofera clientilor o gama larga de produse pentru sectorul industrial, de la scule pana la consumabile pentru acestea. Datorita produselor de calitate si a gamei diversificate de scule, firma a reusit sa satisfaca cerintele tuturor clientilor pentru a se mentine pe piata din acest domeniu. Urmareste cu atentie prezentarile din catalogul de produse si alege forma si tipul de danturare potrivit aplicatiei. Pentru informatii suplimentare acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Akkord Group.

 

Datele de contact ale firmei Akkord Group

Adresa firmei: Str. W. A. Mozart, Nr.31, Sibiu

Telefon: 0269 235 391

Email: office@akkord.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>