Echipamente Industriale
July 29, 2014 posted by Adrian

Produse abrazive PFERD de la Akkord Group – Solutii premium in finisarea de suprafata si taiere

Produse abrazive PFERD de la Akkord Group – Solutii premium in finisarea de suprafata si taiere

Cand vine vorba de solutii la cele mai inalte standarde in domeniul finisarilor de suprafata si a taierilor este necesara utilizarea unor echipamente de calitate, premium, care sa nu dea gres cu niciun milimetru. In cazul in care activati in domeniul industrial si aveti nevoie de astfel de produse de o calitate desavarsita, compania Akkord Group din Sibiu va vine in intampinare prin furnizarea unei game complexe de produse abrazive PFERD. Acesta din urma este astazi una din cele mai cunoscute marci de produse abrazive premium de inalta calitate. Produsele din categoria abrazivelor pe care firma din Sibiu le comercializeaza sunt indicate atat pentru metale, cat si pentru alt gen de materiale dure.

Produse abrazive PFERD, produse care fac diferenta in domeniul industrial!

Corpurile abrazive comercializate de Akkord Group sunt produse de precizie, utilizate pentru rectificarea si finisarea unei game variate de materiale, formate din cristale dure, cu un numar mare de muchii aschietoare. Cristalele sunt legate intre ele cu ajutorul liantilor, formand produse de forme si dimensiuni variate. Piesele abrazive pe care le gasiti la firma din centrul tarii se remarca drept solutii ideale in momentul in care aveti nevoie de un ajutor real pentru a finisa diverse suprafete cu o duritate diferita. Nu in ultimul rand, produsele abrazive va ajuta si in procesele de taiere a suprafatelor de lucru.

In ceea ce priveste marca acestor produse, trebuie sa stiti ca nemtii de la PFERD sunt astazi unii dintre cei mai cunoscuti furnizori mondiali de produse abrazive. Astfel, prin intermediul firmei Akkord Group puteti intra in posesia unor produse abrazive de calitate superioara. Gama de produse abrazive premium ale firmei germane dispun de o calitate excelenta. De acest lucru va veti convinge imediat dupa ce veti lucra cu astfel de produse. Diferenta intre produsele abrazive premium de la PFERD si produsele abrazive obisnuite este una sesizabila in orice activitate industriala care presupune finisarile de suprafata si taierile.

Daca va intrebati in ce domenii se utilizeaza aceste produse abrazive PFERD, aflati ca ele se utilizeaza in special in sectorul industrial unde sunt necesare in majoritatea timpului scule profesionale, pe langa instrumentele de masura si aparatele de masura, instrumentele optice, sisteme de ridicare, scule pneumatice, scule de mana, adezivi si utilaje industriale.

Tipurile de produse abrazive PFERD comercializate de Akkord Group!

La ora actuala, in oferta de produse existente in catalogul Akkord Group se numara o gama extrem de complexa de echipamente premium, utile in activitatile industriale in care va demarati activitatile. Aceste produse abrazive premium marca PFERD sunt:

- pietre abrazive:  produse premium extrem de utile in finisarea suprafetelor de diverse duritati. Numite pietre biax, aceste produse au mai multe viteze de aschiere, fiind autorizate pentru o viteza maxima de 50 metri pe secunda. Aceste produse sunt ceramice si se fixeaza cu rasini sintetice. Ele pot fi concepute pentru utilizare universala, la nivel de suprafata sau la nivelul canturilor.

- pile de mana PFERD: piese dedicate industriei si mestesugurilor, care au le baza in prezent o tehnologie moderna si un control al calitatii foarte strict. Din aceasta categorie, Akkord Group va ofera: pile pentru ateliere, pile de precizie, pile frezate, pile de ascutit, pile pentru lemn si raspele, dar si manere, teci si perii pentru pile.

-  discuri de slefuit PFERD: acesti abrazivi pe suport sunt formati din material de suport, liant de baza si de acoperire, granule abrazive si strat abraziv. Sunt foarte utile la slefuit fin si polizat, oferind rezultate excelente pentru mai multe tipuri de suprafete supuse prelucrarii. PFERD va pune la dispozitie discuri de slefuit abrazive cu fibre, discuri din foaie abraziva, mansoane si benzi abrazive, foi abrazive, role cu benzi abrazive, slefuitoare cu coada etc.

-  scule diamantate PFERD: fac parte din categoria produselor abrazive superdure, cu diamant sau CBN (nitrura de bor cristalizata cubic). Sculele diamantate se folosesc in procese precum: slefuire de profunzime, slefuire de precizie, debitare de precizie, slefuire de rotunjire, slefuire de profilare, slefuire dupa coordonate, debavurare si slefuire interioara. In comparatie cu sculele abrazive traditionale, acestea au o durabilitate cu mult mai mare si isi mentin mai bine forma.

In paralel cu aceste produse abrazive PFERD, firma Akkord Group din Sibiu mai pune la dispozitia clientilor din sectorul industrial o gama diversificata de instrumente de masura, instrumente optice, aparate de masura, sisteme de ridicare, scule pneumatice, scule de mana adezivi; utilaje industriale etc.

Date de contact:

Str. W. A. Mozart, nr. 31, Sibiu, Romania

Tel:  +40 269 235391

Fax: +40 269 228546

E-mail: office@akkord.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>