Uncategorized
May 22, 2015 posted by Silvana Vorovenci

Producator detergenti? Mopeka Impex si te bucuri de calitate, cu preturi mici!

Producator detergenti? Mopeka Impex si te bucuri de calitate, cu preturi mici!

Rufe spalate impecabil si cu miros proaspat? Vase curatate de grasimi intr-un timp record si cu economie la detergent? Acum da, este posibil, doar prin Mopeka Impex, producator detergenti.

Cu o experienta de peste 20 de ani pe piata de profil din Romania, Mopeka Impex iti ofera accesul la una dintre cele mai bogate game de detergenti pentru uz casnic si industrial. Din oferta Mopela Impex, producator detergenti, poti opta fie pentru detergenti vase, detergenti masini de spalat, detergenti pentru suprafete dure, ori detergenti pentru industria auto.

Mopeka Impex, societate din Timisoara, este specializata in dezvoltarea, cercetarea, productia si comercializarea de detergenti industriali, emulgatori, produse chimice, produse de uz casnic si produse auxiliare chimice pentru diferite industrii. Compania este detinatoarea de management al calitatii si mediului, fiind certificata ISO 9001/2008 si ISO 14001/2005.

Daca esti in cautarea unui producator detergenti care sa-ti puna la dispozitie tot ceea ce ai nevoie in materie de detergenti, la preturi foarte avantajoase si in cantitatile dorite, apeleaza la Mopeka Impex si bucura-te de calitate!

Producator detergenti-Mopeka Impex, producator si furnizor specializat pe tipurile de detergenti!

Ii utilizam aproape in fiecare zi si ii alegem in functie de eticheta. Detergetii, fie ca este vorba de cei pentru vase ori pentru rufe, reprezinta un garant al vietii civilizate si moderne, fiind totodata si un ajutor practic in gospodarii sau in diverse aplicatii industriale. Cu toate acestea, nu toti detergentii ofera eficienta dorita. Ce este important la un detergent? In primul rand, puterea de curatare si puterea de improspatare a suprafetelor/textilelor.

Cum alegi detergentii de haine?

Detergentul trebuie sa fie ales in functie de tipul de material din care sunt realizate hainele. Pentru tesaturi fine, opteaza pentru un detergent specific, iar pentru haine colorate alege intodeauna un detergent care sa nu permita decolorarea. De asemenea, este imprtant sa ai si un detergent special pentru haine negre! Pe langa textura si culoare, acorda atentie  si temperaturii de spalare, gradul si tipul de murdarire al rufelor. Exista pete care s-ar putea sa te puna in dificultate. Pentru astfel de probleme exista detergenti speciali, cu aplicare direct pe pata.

Cum alegi detergentii de vase?

Detergentii de vase trebuie sa curete in profunzime orice urma de mancare fie ca este vorba de grasimi, sosuri sau reziduuri uscate. Un detergent de vase bun trebuie sa ofere aceeasi eficienta atat cu apa rece cat si cu apa calda. Este esential ca detergentul sa inmoaie rapid petele si sa le curete printr-o singura miscare. Opteaza pentru detergenti cu miros placut.

Mopeka Impex-Producator detergenti. Cea mai bogata varietate de detergenti de pe piata!

Fie ca activezi in domeniul HoReCa si ai nevoie de o cantitate mai mare de detergenti profesionali, ori ca esti un simplu utilizator casnic aflat in cautarea unor produse bune de curatat, Mopeka Impex, producator detergenti, este furnizorul de care ai nevoie!

Poti alege in oferta Mopeka Impex, producator detergenti, urmatoarele tipuri de detergenti:

- detergent de vase concentrat  cu glicerina

- detergent vesela casnic

- detergent pentru masina de spalat vase

- agent de clatire vesela automatic

- detergent pentru suprafete tari (gresie, faianta, etc.)

- detergent pentru pavimente

- detergent pentru suprafete melaminate

- detergent pentru covoare

- detergent pentru geamuri

- detergent degresat

- detergent detartrant lichid sau pasta

- detergent gel

- agenti de albire si emoliere/sapunuri lichide

Pentru informatii suplimentare, acceseaza www.mopeka.ro, site-ul Mopeka Impex, producator detergenti.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>