Echipamente Industriale
November 30, 2014 posted by Lavinia Bilba

Proconstruct Distribution iti ofera aparate sudura invertor!

aparate sudura invertorDoresti sa achizitionezi aparate sudura invertor si nu stii de unde? Iti spunem noi. De la Proconstruct Distribution. Compania comercializeaza o varietate de astfel de produse de calitate si la preturi dintre cele mai accesibile de pe piata de profil. In depozitul firmei vei gasi aparate sudura invertor si multe alte echipamente tehnologice extrem de utile pentru domeniul industrial. Aceste aparate de sudura invertor pot fi achizitionate atat de persoane fizice, cat si de persoane juridice. Fiecare produs in parte are caracteristici diferite astfel ca il vei putea alege pe cel mai potrivit pentru necesitatile tale.

Fiind specializata pe aceasta ramura, compania Proconstruct Distribution este un renumit importator si reprezentant al unor importanti producatori din domeniu, cunoscuti pentru calitatea produselor oferite. Produsele sunt insotite de garantie, iar personalul firmei iti poate oferi detalii despre produsele oferite. Vei primi produsele la tine acasa in 24 de ore de la receptionarea comenzii fara a fi nevoit sa mai alergi prin magazine in cautarea acestora.

De ce sa achizitionezi aparate sudura invertor?

Aparatele de sudura invertor sunt responsabile cu reglarea continua a curentului de sudura, oferind o stabilitate ridicata. Vei putea efectua diferite operatiuni de sudura la curent continuu gratie fiabilitatii sporite si protectiei impotriva oscilarilor de tensiune si a celor termostatice. Intrucat produsele sunt oferite de producatori de renume in domeniu cum ar fi GYS si Telwin, iti ofera garantia obtinerii unor rezultate optime in operatiunile desfasurate. Mai mult, produsele au greutati reduse si dimensiuni potrivite, asigurand facilitarea muncii depuse si fiind simplu de manevrat. Fiecare dispozitiv este livrat impreuna cu toate accesoriile necesare pentru o functionare corespunzatoare. Capacitatea acestor dispozitive este crescuta prin intermediul unui ventilator. Produsele oferite de aceasta companie sunt fiabile, robuste si usor de intretinut.

Pe langa produse de calitate, compania Proconstruct Distribution ofera si consultanta specializata, cat si conditii optime de livrare si achizitie a produselor. Gama Force este destinata pentru uzul casnic sau mici reparatii, in timp ce pentru utilizarile profesionale si industriale, se recomanda invertoarele din gama Technology si Superior. Pe site-ul firmei vei gasi specificatii pentru fiecare produs in parte, pretul, disponibilitatea in stoc cat si o descriere detaliata pentru a putea alege produsele cele mai potrivite pentru tine. Aparatele de sudura invertor sudeaza cu toate tipurile de electrozi, cum ar fi electrozi rutilici, din inox, bazici, din otel, fonta si alte tipuri.

Proconstruct Distribution – pentru echipamente industriale!

Societatea Proconstruct Distribution din Bucuresti ofera echipamente si dispozitive industriale atat pentru uzul casnic, cat si pentru aplicatiile industriale. Produsele poarta marca unor producatori de renume in domeniu, si anume: Master Climate Solutions, Trotec, Telwin si GYS. Compania, prin personalul sau experimentat ofera solutii complete, pornind de la produse de marca pana la consultanta specializata si conditii optime de achizitie si livrare. La cerere, societatea ofera si lucrari de instalare si punere in functiune. Pentru aparate de sudura invertor si alte produse asemanatoare, apeleaza la Proconstruct Distribution, fie online prin intermediul site-ul, fie telefonic.

 

Datele de contact ale firmei Proconstruct Distribution

Adresa firmei: Soseaua Fundeni, Nr. 141 A, Bucuresti, sector 2

Telefon: 0764 702 800

Email: comenzi@depozitudescule.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>