Echipamente Industriale
October 27, 2014 posted by Silvana Vorovenci

Proconstruct Distribution-Aparate sudura invertor Telwin si GYS

Proconstruct Distribution-Aparate sudura invertor Telwin si GYS

Esti in cautarea unui aparat de sudura care sa-ti ofere precizie in executie si randament mare? Doresti sa obtii o sudura de calitate cu minimum de efort, doar pe baza tehnologiilor de ultima generatie? Aparatul traditional de sudura nu mai corespunde exigentelor tale? Alege aparate sudura invertor si bucura-te de inovatie! Daca aparatele traditionale de sudura utilizeaza transformatoare de aluminiu si cupru, invertoarele de sudura au la baza o tehnologie de top pe baza de silicon. Rezultatul? Suprafete netede si imbinari perfecte!

Si pentru ca tu sa ai garantia unor aparate sudura invertor de inalta calitate, consulta oferta Proconstruct Distribution si alege modelul adecvat necesitatilor tale! Prin intermediul magazinului sau online www.depozitudescule.ro, Proconstruct Distribution iti ofera accesul la o gama completa de aparate sudura invertor furnizate direct de la cele mai renumite marci in domeniu, printre care Telwin si GYS.

Aparatele comercializate prin Depozitudescule.ro sunt destinate nu numai domeniului industrial, acestea putand fi utilizate cu succes si in aplicatiile casnice, mai ales acolo unde este nevoie de performanta si o sudura estetica, de durata. In catalogul de produse gasesti aparate sudura invertor ce pot fi utilizate cu mai multe tipuri de electrozi, fie ca este vorba de cei bazici, rutilici, inox ori fonta.

Cu Proconstruct Distribution poti intra in posesia unor aparate sudura invertor, foarte rapid, prin intermediul unui simplu click! Comanda acum si in maximum 24 de ore primesti coletul!

Aparate sudura invertor-Cum sa obtii o sudura perfecta!

Operatia de sudura electrica consta in realizarea unui transfer de material de adaos sub forma unui electrod acoperit cu material izolant si de protectie catre un material de baza ce trebuie sa fie sudat. Aparatele de sudura se clasifica in aparate de sudura profesionale (domeniul industrial, constructii), semi-profesionale si hobby (pentru uz gospodaresc).

Astazi, cele mai in voga aparate sunt cele cu invertor gratie nu numai randamentului crescut ci si dimensiunilor reduse ce permit o manevrare usoara si o pozitie de lucru confortabila. Daca pana nu de mult, utilizarea aparatelor traditionale de sudura necesita o sursa  puternica de energie, invertoarele de sudura au un consum redus si pot utiliza o sursa de curent casnic, ceea ce inseamna costuri reduse si economii majore.

Ceea ce este cu adevarat inovator la invertoarele de sudura este designul, un design cu mult redus fata de cel al vechilor aparate de sudura. Astfel, datorita formelor compacte, aparatele de sudura invertor sunt usor de transportat dintr-un punct de lucru in altul si nu in ultimul rand, permit o depozitare facila. Mai mult, fiind realizate din metal sau material plastic, aparatele de sudura invertor rezista la conditii dure de lucru.

Proconstruct Distribution prin Depozitudescule.ro: aparate sudura invertor, la super-preturi!

Proconstruct Distribution prin magazinul sau online Depozitudescule.ro iti pune la dispozitie o gama impresionanta de echipamente si dispozitive pentru obtinerea performantelor in domeniul industrial, domeniul constructiilor, al curateniei si nu numai.

In oferta magazinului online gasesti si aparate sudura invertor performante, la preturi excelente! Aparatele comercializate se remarca printr-o fiabilitate crescuta, datorita protectiei impotriva oscilatiilor de tensiune si a celei termostatice cu care sunt prevazute. Sudarea se realizeaza in curent continuu, capacitatea aparatelor fiind imbunatatita prin intermediul unui ventilator. Temperatura interna este atent monitorizata iar panoul aparatelor este usor de utilizat!

Pentru a consulta intreaga gama de aparate sudura invertor, viziteaza magazinul online Depozitudescule.ro, comanda si profita de ofertele avantajoase!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>