Industria Constructiilor
October 10, 2014 posted by Bianca Hau

Procas Expert Construct executa hidroizolatii terase

Procas Expert Construct executa hidroizolatii terase

procasA avea o casa e visul multor oameni. Unii dintre ei au crescut la tara si si-au petrecut cea mai mare parte a timpului in curte. Altii au trait doar la bloc si tocmai de aceea isi doresc sa vada cum e sa ai mai mult spatiu si sa-si petreci timpul in aer liber. Sa ai o casa inseamna sa ai si o curte in care sa cultivi flori sau legume.

O casa nu e usor de cumparat sau de construit. Si pentru renovarea unei locuinte mostenite e nevoie de eforturi financiare destul de mari. Renovarea sau construirea unei case e uneori rezultatul unor ani de munca. Pentru a strange o suma mare de bani oamenii trebuie sa faca uneori sacrificii. Unii aleg sa munceasca in alta tara decat cea in care s-au nascut pentru ca acolo li se ofera un salariu mai bun. E o schimbare drastica in viata lor pentru ca presupune desprinderea de familie, de prieteni, de lumea pe care o cunosc.

Pentru ca efortul financiar e mare in cazul constructiei sau renovarii unei case, oamenii isi doresc sa faca cele mai bune alegeri in ceea ce priveste materialele de constructii utilizate. O casa e o investitie pe termen lung. E locul in care vor creste copiii si, poate, nepotii. Protejarea acestei investitii trebuie sa fie facuta cu toate mijloacele pe care le avem la dispozitie.

De ce avem nevoie de hidroizolatii terase?

Hidroizolatiile sunt lucrari care impiedica patrunderea apei in fundatii, acoperisuri, pivnite, beciuri, poduri, terase, piscine. Infiltratiile provoaca o degradare a aspectului cladirilor si au si alte efecte negative pe termen lung.

Atunci cand se construieste sau se consolideaza o cladire se efectueaza si lucrari de protectie impotriva incendiilor si de termoizolatii. Hidroizolatiile sunt la fel de importante si pot fi facute pentru multe tipuri de suprafete. Daca sunteti in cautarea unei companii care sa realizeze hidroizolatii de foarte buna calitate puteti apela la firma Procas Expert Construct.

Cei zece ani de experienta ai companiei Procas Expert Construct in acest domeniu garanteaza calitatea serviciilor oferite. Tehnologiile si materialele folosite sunt de foarte buna calitate, iar membrii echipei lucreaza rapid si eficient. Specialistii de la Procas Expert Construct sunt muncitori necalificati si calificati, sefi de echipa si ingineri. Cu totii reusesc sa-si surprinda in mod placut clientii.

Printre cele mai solicitate lucrari efectuate de catre firma Procas Expert Construct sunt cele de hidroizolatii terase.

Cum se executa lucrarile de hidroizolatii terase?

Lucrarile de hidroizolatii terase sunt importante pentru ca impiedica infiltratiile. Terasele sunt locuri in care se aduna multa apa de la ploi si de la ninsori. Ciclurile de inghet-dezghet pot afecta si ele aceste spatii.

Compania Procas Expert Construct executa hidroizolatii in monostrat sau in dublustrat. Pentru hidroizolatii in monostrat se aplica un strat de membrana. In cazul hidroizolatiilor in dublustrat se aplica doua straturi de membrana.

Stratul unic sau cele doua straturi se pot aplica pe o suprafata noua, in cazul constructiilor noi, sau pe una veche, in cazul cladirilor si suprafetelor care sunt renovate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>