Echipamente Industriale
May 15, 2014 posted by Lavinia Bilba

Primetal ofera tabla pentru gard!

f9d42f49b9f6c837dec783fe66b80143Daca ai nevoie de tabla pentru grad de calitate, Primetal este distribuitor de tabla zincata cutata marca Arcelor Mittal produsa in Galati. Tabla pentru grad este insotita de certificat de calitate si indeplineste toate conditiile cerute in constructia de garduri durabile si placute din punct de vedere estetic. Primetal ofera conditii contractuale avantajoase si produse de calitate. Societatea garanteaza o durata lunga de viata a materialului si o comportare foarte buna la factorii de mediu. Tabla zincata cutata are mai multe modele, calitatea sa fiind garantata de Arcelor Mittal. Tabla zincata cutata rezista la solicitari mecanice mici si medii, in functie de greutatea foii si dimensiunile ei.  Rezistenta la coroziune este asigurata pe o durata lunga, astfel ca si aspectul tablei va fi mentinut la parametrii doriti, fara intretinere speciala. Tabla de calitate este zincata si acoperita cu 6 straturi de grund de colorare, pasivizare si polyester. Aceasta are un aspect estetic foarte placut, iar culoarea pentru tabla gard se mentine la aceeasi intensitate pana la 10 ani la rand.

Avantajele tablelor pentru gard!

Tabla pentru gard este cutata si este disponibila in mai multe variante de marime. Ea poate fi taiata si in dimensiuni atipice, cerute de clienti. In general, tabla este disponibila in variantele cu 0,4×1,75 metri si 0,35 x2,5 metri. Galvanizarea tablei are rol principal de protejare a suprafetei metalice impotriva coroziunii, cel mai daunator efect cunoscut in randul metalelor. Gardurile realizate cu aceasta tabla vor fi perfecte pentru imprejmuirea unor hale si cladiri diverse si inchiderea unor intrari. Pliurile permit o imbinare usoara a panourilor de tabla, cu un aspect estetic. Stratul de zinc aplicat ii confera si mai bune proprietati. Tabla comercializata poate fi utilizata si in constructia altor structuri, nu doar a gardurilor de protectie si imprejurimilor.

Primetal iti pune la dispozitie mai multe dimensiuni, iar daca acestea nu se potrivesc aplicatiilor tale, pot fi comandate si dimensiuni atipice. Tabla cutata pentru garduri este executata de Arcelor Mittal la standarde inalte de calitate, din otel ce respecta reglementarile europene. De asemenea, produsele sunt insotite de certificate de calitate la livrare. Compania respecta reglementarile de protectie a mediului in procesul de fabricatie si ofera materiale de calitate nu doar din punct de vedere al proprietatilor lor tehnice, ci si al designului. Tabla zincata pentru gard aduce performante foarte bune pentru utilizatori.

Cine ofera tabla gard de calitate?

Infiintata in Braila, compania Primetal ofera clientilor sai persoane fizice sau juridice, o gama vasta de produse cum ar fi tabla zincata, tigla metalica si accesorii pentru aceasta, otel beton, rulouri zincate, plase sudate si multe altele. Datorita experientei acumulate, echipa Primetal iti poate oferi consultanta pentru a face alegerile potrivite.

Echipa Primetal iti sta la dispozitie cu informatiile necesare, astfel ca nu ezita sa ceri o oferta, pretul si termenul pentru livrare care iti va fi comunicate in cel mai scurt timp posibil. Pretul de achizitie este foarte bun, la cantitati mai mari fiind acordate reduceri. Livrarea de tabla se face foarte rapid din momentul lansarii comenzii, majoritatea produselor fiind deja pe stoc. Achizitioneaza tabla gard oferita de Primetal pentru avantajele si rezistenta acestor produse.

Datele de contact ale firmei Primetal

Adresa firmei: Str. Anton Pann, Bl. AF3, Ap. 52, Braila

Telefon: 0743 060 611

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>