Uncategorized
September 22, 2014 posted by Silvana Vorovenci

Primetal-O gama extinsa de tabla zincata

Primetal-O gama extinsa de tabla zincata

Cauti un material care sa te convinga prin durabilitate, usurinta in instalare, versatilitate, greutate redusa, aspect estetic placut si pret minim de achizitie? Ai o singura alegere: tabla zincata. Este multifunctionala adaptandu-se usor atat aplicatiilor casnice cat si celor industriale, este usor de transportat, iar odata montata nu necesita intretineri suplimentare sau efort financiar. Care este marele avantaj? Rezistenta deplina!

Daca esti in cautarea unui furnizor de tabla zincata care sa-ti ofere nu numai diversitate si calitate, ci si preturi excelente, apeleaza la Primetal, companie specializata pe comercializarea unei game extinse de produse, printre care: tabla vopsita, tigla metalica, otel beton, rulouri zincate, plase sudate, inclusiv tabla zincata+accesorii pentru toate acestea. Oferta Primetal se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice.

Asadar, fie ca ai de amenajat acoperisul si gardul casei, sau alte constructii ce necesita imbunatatirea rezistentei (dulapuri pentru scule, aparate electrice, magazii, materiale promo), alege tabla zincata si bucura-te de beneficii si de durata lunga de viata a produselor! De ce sa investesti in materiale de constructii costisitoare si pretentioase, cand poti obtine rezultatele dorite cu minimul de cheltuieli si efort? Primetal, si poti alege dintr-o gama completa de tabla zincata, la preturi unice!

Tabla zincata-Aspect estetic placut si rezistenta la coroziune

Constructiile de calitate au nevoie de materiale de calitate! Cu proprietati unice si foarte usor de adaptat aplicatiilor multiple, fie casnice sau industriale, tabla zincata este un material pe cat de practic, pe atat de ieftin!

Avand la baza un substrat de otel cu un strat metalic de zinc aplicat printr-un proces continuu de imersie in baie, tabla zincata este special conceputa pentru a fi multifunctionala, avantajoasa ca pret si eficienta ca solutie de constructie sau accesorizare. Cand folosesti tabla zincata? De fiecare data cand ai nevoie ca o constructie sa isi mareasca nivelul de rezistenta si sa-si imbunatateasca aspectul estetic.

Tabla zincata este ideala in placari, in compartimentari sau imprejmuiri, fiind la fel de eficenta si pentru amenajarea acoperisurilor sau executarea panourilor de gard (din caramida sau beton). Tabla zincata poate fi folosita atat individual (la constructia de magazii, adaposturi pentru animale) cat si in combinatii cu alte materiale de constructii (caramida, BCA, beton, etc.).

Primetal-Furnizorul tau in materie de tabla zincata

Cu o vasta experienta pe piata de profil din Romania dar si cu un impresionant portofoliu de clienti, Primetal este tot ce ai nevoie pentru constructii de top! Din catalogul nostru de produse poti opta pentru numeroase modele de tabla zincata, in functie de necesitati si exigente. Tabla zincata comercializata este adecvata atat aplicatiilor de uz casnic, cat si celor diverse (electrocasnice, panoruri electrice, carcase metalice, piese automobile, etc.)

Avantaje tabla zincata Primetal

- calitate si greutate redusa

- rezistenta maxima la factorii de mediu (cicluri repetate inghet-dezghet, ploi, vant puternic, grindina, umiditate, raze UV, coroziune), pastrandu-si aspectul ca nou o lunga perioada de timp

- usor de transportat si usor de montat ( nu necesita materiale suplimentare)

- gama completa de componente si accesorii

- aspect estetic deosebit

- nu necesita efort la intretinere

- gama variata de culori

- cost scazut de achizitie

Indiferent de necesitatile tale, in cadrul ofertei Primetal gasesti ceea ce cauti! Pentru a comanda tabla zincata la preturi mici, contacteaza-ne la numarul de telefon: 07430 60 611 sau  0745 194 712.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>