Uncategorized
July 8, 2015 posted by Silvana Vorovenci

Prese transfer termic? Metalpro si te bucuri de preturi bune

Prese transfer termic? Metalpro si te bucuri de preturi bune

Tricouri, cani, perne, farfurii, sepci …toate personalizate cu imagini, logo-uri, sau cu texte. Acestea se numara printre cele mai in voga cadouri, estetica lor fiind una desavarsita si recunoscuta pe piata cadourilor din tara si nu numai. Sa oferi un cadou personalizat denota originalitate si bun gust. Daca ai nevoie de o idee de afaceri care sa-ti aduca profit intr-un timp foarte scurt, alege domeniul produselor personalizate si bucura-te de beneficii. Investitia este una mica. Pentru inceput ai nevoie de prese transfer termic.

Pentru prese transfer termic in gama completa si la preturi accesibile, consulta oferta celor de la Metalpro, o microintreprindere din domniul productiei publicitare. Firma bucuresteana iti pune la dispozitie prese transfer termic moderne, testate si pregatite pentru a fi utilizate in conditii normale, cu maxim de randament. Gratie constructiei inovatoare, cu ajutorul acestor utilaje vei putea imprima: salopete, tricouri, hanorace, steaguri, snururi telefoanesi multe alte textile, chiar si metale, lemn sau piele.

Presele pentru transfer termic vor contribui la obtinerea unor produse de calitate si deosebit de estetice. Lucrul la un astfel de echipament este simplu si nu presupune cunostinte de specialitate.

Prese transfer termic-Primul pas pentru o afacere de succes

Obiectele promotionale si cadourile personalizate au in comun presele pentru transferul termic. Primele asigura o promovare excelenta pentru firmele aflate in cautarea notorietatii, iar cadourile personalizate reprezinta o solutie minunata pentru o surpriza originala. Cu ajutorul unei prese transfer termic obtii obiecte cu design unic, conceput la comanda.

Ce trebuie sa stii despre presele de transfer termic

 

Tricouri personalizate cu logo-ul firmei sau cu mesaje haioase, echipamente sportive personalizate, sepci cu mesaje, farfurii cu imagini..totate sunt obtinute cu prese transfer termic. Echipamentele pot imprima orice material, incepand cu cele textilele si termiand cu ceramica. Procedeul este unul cat se poate de simplu, timpul pentru imprimarea propriu-zisa fiind extrem de redus.

Daca intentionezi sa-ti dotezi atelierul cu prese transfer termic, afla ca ai de ales intre mai multe modele, majoritatea cu aceleasi performante. Toate presele fac aceleasi 3 lucruri: ofera caldura, sub presiune, pentru un anumit timp. Important este sa ai in vedere, in primul rand, marimea echipamentului (marimea ia in considerare marimea imprimeurilor pe care doresti sa le transferi, pe termen lung).

De asemenea, la alegerea presei pentru transfer termic trebuie sa tii cont si de greutatea echipamentului, inclusiv,  de forma si functiile pe care le indeplineste.

Metalpro-Prese transfer termic. Design ergonomic si performante maxime

Metalpro iti pune la dispozitie tot ceea ce te intereseaza in materie de echipamente pentru industria publicitara. Din oferta Metalpro poti opta si pentru prese transfer termic, la preturi avantajoase.

In ceea ce priveste caracteristicile presei, aceasta are un display pentru afisarea temperaturii si a setarilor, temperatura de pana la 300 grade C, greutate de 35 kg, consum de 2000 W etc. Pentru fiecare produs achizitionat primesti garantie 2 ani, iar in cazul in care apar probleme, service-ul firmei iti sta la dispozitie. Pe scurt, Metalpro iti asigura servicii complete si personalizate.

Presele comercializate se remarca prin fiabilitate ridicata, usurinta in utilizare, design ergonomic, functii complexe si pret bun. Pentru informatii suplimentare si pentru comenzi prese transfer termic, acceseaza www.presetermice.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>