Echipamente Industriale
October 7, 2015 posted by Bianca Hau

Prese de balotat PET performante si accesibile pentru o lume mai curata de la Ekolinea

Prese de balotat PET performante si accesibile pentru o lume mai curata de la Ekolinea

PET-urile ocupa o parte importanta din viata noastra. De vreme ce cu totii consumam apa imbuteliata, sucuri si alte bauturi mai mult sau mai putin vitale, reciclarea acestora ar trebui sa fie o activitate care sa ne preocupe. Insa de cele mai multe ori, preferam sa trecem cu vederea acest lucru, iar reciclarea devine un cuvant cu inteles din ce in ce mai ambiguu pentru multi romani. Pentru ca un PET se dezintegreaza intr-o perioada foarte indelungata, de sute pana la cateva mii de ani, si pentru ca o lume mai verde este necesara unei generatii de succes care o preceda pe cea a noastra, Ekolinea vine in sprijinul clientilor sai cu prese balotat PET.

Reciclare rapida cu ajutorul unor echipamente fiable si performante de la Ekolinea – prese balotat PET

Detineti o companie care se ocupa cu reciclarea deseurilor? Aveti in plan deschiderea unei astfel de afaceri? Atunci cu siguranta o sa aveti nevoie de prese de balotat PET-uri si deseuri. Acestea nu trebuie sa lipseasca din echipamentul oricarei societati care vrea sa participe activ la o lume mai verde si la diminuarea factorului de poluare.

Desi presele de balotat PET-uri nu va garanteaza ca gunoaiele vor disparea, acestea le transforma in baloti, o metoda foarte eficienta de a diminua costurile de transport, de gestionare dar si de depozutare a anumitor deseuri. Cu alte cuvinte, atat utilizatorul acestor prese balotat PET cat si mediul inconjurator ies in “castig”.

Presele de balotat PET pot spori veniturile companiei dvs., fiind usor de folosit, rezistenta si durabila in timp, iar consumul de energie este foarte mic, nepresupunand costuri mari. Mai mult decat atat, din punct de vedere al sigurantei in folosire, presele de balotat PET nu implica riscuri, fiind sigure si cu un timp de executie rapid. Intregul proces de balotare PET dureaza doar cateva minute.

Eficienta, rapiditatea si siguranta, precum si costurile reduse sunt doar cateva din avantajele pe care vi le ofera o presa de balotat PET. Aveti posibilitatea de a introduce chiar o cantitate mai mare de deseuri, pentru a obtine o compactare perfecta, diminuand astfel dimensiunile avute. Toate caracteristicile preselor de balotat PET transforma aceste produse in cele mai sigure si eficiente existente in domeniu.

Prese de balotat PET de la producatori de top, oferite de Ekolinea

Daca nu siguranta mediului inconjurator este aspectul care va preocupa cel mai mult, atunci poate va surade ideea de a obtine profituri mai mari ale companiei dvs., numai folosind prese de balotat PET. Aceste produse, din oferta firmei Ekolinea, asigura performanta maxima in executarea operatiunii de balotare, precum si o functionare simpla, cu un grad de rezistenta sporit, si durabilitate. In functie de necesitatile dvs., gasiti pe site-ul Ekolinea prese de balotat PET de diverse dimensiuni, atat noi cat si second-hand. Tot Ekolinea va pune la dispozitie si prese de brichetat, statii pentru sortarea si transferul deseurilor precum si prescontainere, la preturi accesibile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>