Echipamente Industriale
July 16, 2014 posted by Adrian

Prese balotat deseuri Eko Linea – Va ajuta sa scapati de muntii de deseuri!

Prese balotat deseuri Eko Linea – Va ajuta sa scapati de muntii de deseuri!

Indiferent de natura lor, ca sunt metalice, de plastic, sticla sau din orice alt obiect, deseurile sunt prezente in ziua de azi peste tot, iar acest lucru nu poate decat sa ne ingrijoreze si sa ne oblige sa luam masuri pentru a scapa de ele. In primul rand, acestea sunt periculoase pentru sanatatea noastra, fie ca vorbim de factori poluatori sau de factori periculosi pentru integritatea noastra fizica, iar in al doilea rand impiedica desfasurarea diferitelor activitati, atunci cand nu sunt depozitate in mod eficient.  O firma activa pe piata de profil, care va ofera produse si servicii de calitate la standarde europene in domeniul reciclarii deseurilor este Eko Linea din Bucuresti. Firma va ofera solutii pentru a satisface toate necesitatile si cerintele dumneavoastra in pastrarea curateniei prin oferirea de prese balotat deseuri.

Ce sunt aceste prese balotat deseuri si cand aveti nevoie de ele ?

Tipurile de prese de balotat deseuri de la compania EkoLinea va ajuta in doua privinte. Astfel, ele sunt utile atat la reciclarea tuturor tipurilor de deseuri, cat si pastrarea unui mediu organizat, curat si lipsit de factori periculosi si poluatori. Cu ajutorul acestor echipamente puteti presa toate deseurile aparent nefolositoare. Astfel, daca e vorba de cartoane, le puteti transforma in venituri considerabile daca le duceti la centrele de colectare speciale. De asemenea, in cazul obiectelor din metal, acestora li se va da un aspect mult mai compact, iar transportul lor se va face mult mai usor catre centrele de reciclare a fierului vechi sau a diferitelor metale.

Aceste prese de balotat sunt utilaje puternice si durabile, ideale pentru operatiunile de balotare eficiente. Atunci cand vorbim de reciclarea materialelor, in mod sigur putem gasi o multime de avantaje financiare, dar si la nivel de societate moderna. De astfel de prese balotat deseuri aveti nevoie atunci cand sunteti implicat in afaceri cu deseuri reciclabile si aveti probleme cu gestionarea deseurilor reciclabile in firma dumneavoastra sau sunteti operator de salubritate.

Avantajele de care beneficiati prin utilizarea acestor prese balotat deseuri!

In ceea ce priveste tipurile de echipamente de balotat, Eko Linea va propune modelul marca Parker, din Anglia, unul dintre cei mai importanti producatori de pe piata de specialitate. Aceste utilaje dispun de o constructie robusta, rezistenta si fiabila, care asigura performanta sporita in executarea acestui tip de operatiune. Printre avantajele oferite se numara:

- compactare eficienta a deseurilor care reduce considerabil costurile de transport, depozitare si gestionare

- utilizarea acestei prese de balotat deseuri poate spori veniturile companiei

- procesul de balotare cu ajutorul acestei masini reduce drastic riscul accidentelor la manevrarea acesteia de catre angajati;

- daca e sa vorbim de siguranta, presa de balotat reprezinta cel mai sigur echipament tehnic existent pe piata

- presa de balotat deseuri presupune un consum minim de energie, ceea ce duce la o economie considerabila in ceea ce priveste costurile companiei

- de asemenea, presa de balotat deseuri contribuie la diminuarea factorului de poluare

In ceea ce priveste modelele de prese balotat pe care EkoLinea vi le pune la dispozitie se remarca: presele verticale, disponibile cu varianta unicamerala (capacitate mica, medie, sau mare) sau multicamerala cu 2, respectiv 3 containere, presele orizontale automate, presele special create pentru balotarea deseurilor feroase si multe altele.

Date de contact:

Calea Grivitei 238, Bl. C, Sc. D, Ap. 28.

Bucuresti, sector 1, 010766

Tel / Fax: 021 668 4128

office@ekolinea.ro

Vanzari: 0753 055 040 – Florin ARITON

Service: 0756 025 052 – Valentin FLOREA

Articol oferit de zoom-biz.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>