Echipamente Industriale
May 7, 2015 posted by Olivia

Porti automate pentru siguranta si confort

Porti automate pentru siguranta si confort

Fara nici cea mai mica indoiala, sa optezi pentru instalarea unor porti automate este o metoda foarte eficienta de a-ti face viata mai usoara atunci cand ajungi acasa si trebuie sa deschizi portile pentru a putea sa ajungi in curte. Aceasta metoda moderna de a deschide portile este perfecta pentru atunci cand afara ninge, ploua sau este un ger greu de indurat. Tot ce trebuie sa faci este sa folosesti telecomanda din dotare si portile se vor deschide in cel mai scurt timp. In situatia in care curentul este intrerupt portile automate se pot deschide manual cu ajutorul unei chei speciale.

Daca vrei sa te bucuri se avantajele utilizarii unor porti automate, te invitam sa apelezi la srviciile companiei Pulsar. Aceasta firma iti pune la dispozitie cele mai calitative sisteme de automatizare porti pe care le poti achizitiona la preturi foarte avantajoase. Daca alegi portile automate vei beneficia de o varietate de avantaje si dumneavoastra nu va mai trebui sa va ingrijorati pentru siguranta proprie sau a spatiului pe care il detineti. Indiferent de conditiile meteo, accesul pe poarta se realizeaza foarte usor si eficient fara sa trebuiasca sa o manevrati manual. Un singur buton apasat si poarta se va deschide automat!

Sistemele de automatizare porti sunt niste echipamente care se monteaza pe diferite tipuri de porti, atat noi, cat si vechi, pentru a le face sa poata fi activate in mod automat. In urma instalarii unui astfel de sistem vei avea posibilitatea de a deschide sau de a inchide poarta doar printr-o simpla apasare de buton. Suna foarte confortabil si eficient, nu e asa?

Instalare porti automate de la Pulsar

In functie de tipurile de porti unde se vor utiliza, kit-urile de automatizari sunt alcatuite din componente diferite. Astfel, pentru porti autoportante si culisante aceste kit-uri sunt alcatuite din: un receptor, un motor, o fotocelula, patru cremaliere si doua emitatoare, in timp ce pentru portile batante aceste echipamente sunt alcatuite din doua motoare, un receptor, doua emitatoare si doua fotocelule. Aceste tipuri de sisteme de automatizare porti se alimenteaza de la o sursa de curent de 230 V, iar cele pentru porti autoportante/culisante pot sa functioneze si pe baterii.

Preturile instalarii unor porti automate variaza de la o companie la alta. De aceea, daca vrei sa ai parte de preturi imbatabile si de servicii deosebit de calitative noi iti recomandam sa soliciti sprijinul specialistilor de la Pulsar. Te intrebui cine sunt cei de la Pulsar?

Ei bine, Pulsar este o companie cu o experienta de peste 5 si se ocupa cu furnizarea celor mai optime si eficiente solutii in domeniul energiilor neconventionale. Printre echipamentele pe care le gasiti in oferta acestei companii se numara: sisteme de incalzire cu pompa de caldura, sisteme energetice cu panouri fotovoltaice si cu eoliene, stalpi fotovoltaici pentru gradini, strazi, curti, sisteme energetice pentru alarmare incendiu etc.

Prin urmare, daca te-ai gandit sa instalezi porti automate in orice fel de spatiu, fie el rezidential, comercial sau industrial, te invitam sa apelezi la sprijinul echipei de specialisti din compania Pulsar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>