Instalatii
June 8, 2015 posted by Oana Birgaoanu

Pompe submersibile pentru gestionarea eficienta a dejectiilor

Pompe submersibile pentru gestionarea eficienta a dejectiilor

Cauti pompe submersibile cu tocator pentru apele murdare si pentru dejectii, astfel incat costurile de imprastiere ale fermei tale zootehnice sa scada semnificativ? Gasesti mai multe modele de astfel de echipamente la Ecotec, o companie din Romania care a legat parteneriate fructuoase cu branduri renumite din strainatate si cu o experienta de peste 120 de ani in producerea de astfel de pompe.

Pompe submersibile cu tocator

 

Toate fermele avicole, de bovine si de suine ar trebui dotate cu pompe submersibile. Aceste solutii tehnice sunt prevazute cu tocator astfel incat apele murdare si uzate sa fie epurate in mod corespunzator punandu-se accent pe un mediu mai curat.

Aceste electropompe sunt utilizate pentru apele murdare care contin resturi filamentoase, fibre textile, resturi industriale sau provenite de la fermele zootehnice sau de la canalizarile civile. Deoarece caracteristicile tehnice cat si cele constructive ale pompelor submersibile sunt astfel realizate, ele se utilizeaza in aplicatii diverse, in special in domeniul domestic:

- Se folosesc in instalatiile fixe sau in cele temporare avand rolul de a transfera apele murdare;

- Se folosesc si pentru golirea beciurilor sau a subsolurilor;

- Se intrebuinteaza pentru golirea rezervoarelor.

De regula, aceste pompe sunt indicate pentru apele curate sau pentru cele murdare care pot prezenta si corpuri solide in suspensie, insa nu exagerat de mari. Motorul electric este puternic, carcasa motorului cat si pompa sunt realizate din fonta, iar axul motorului, de regula, este din inox. Motorul este prevazut cu etansare mecanica, are condensator si termoprotector incorporat.

Pompe submersibile gasesti de cumparat la Ecotec

 

Pentru atunci cand vrei sa gestionezi eficient dejectiile din apele reziduale, fie ca iti trebuie aceste pompe submersibile cu tocator pentru uz casnic, fie ca ai nevoie de ele pentru ferma ta zootehnica, Ecotec din Sibiu este compania care-ti ofera spre achizitie pompe submersibile fabricate in Germania, calitatea acestor produse fiind recunoscuta in toata lumea, astfel incat echipamentele cumparate vor functiona la parametri maximi, cu maxim de profesionalism.

Pompe submersibile de la Ecotec sunt fiabile si rezistente, sunt robuste, au costuri de intretinere reduse, iar perioada de exploatare este foarte mare. Costurile de productie in ferma ta vor fi mai mici daca folosesti si tu echipamentele pe care Ecotec ti le propune, insa nu este vorba despre orice pompe submersibile, ci despre solutii personalizate oferite de catre Ecotec, prima firma din Romania care-ti ofera astfel de solutii personalizate ce te vor ajuta sa reduci si costurile de imprastiere ale fermei tale. Iar asta nu este tot, Ecotec iti ofera 120 de ani de experienta impreuna cu furnizorii sai de renume pentru pompe submersibile.

Pompele submersibile cu tocator propuse de catre Ecotec urmaresc o constructie speciala pentru apele uzate si pentru dejectii. Motorul este prevazut cu protectie electronica in caz de umiditate, iar daca simeringurile se uzeaza acest fapt este imediat semnalizat pe panoul de comanda. Motorul este, de asemenea, protejat si de suprasarcina, caz in care se deconecteaza automat.

Ce fel de dejectii pot fi tocate cu aceasta pompa submersibila? Amintim de paie, resturi de asternut, namoluri. Pot fi accesorizate cu diferite accesorii, astfel incat eficienta sa fie maxima.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege pompe submersibile de la Ecotec. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Ecotec? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0740-163.825 sau trimite un e-mail pe adresa office_ecotec@yahoo.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>